2020-05-22

Студентка політехніки стала призеркою наукового конкурсу, дослідивши методи швидкої обробки даних

Студентка ННІ ІТ та механотроніки Єлизавета Боднар презентувала дослідження про методи та засоби швидкодії обробки даних комп’ютерних систем та стала призеркою Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Комп’ютерна інженерія».

Студентка політехніки стала призеркою наукового конкурсу, дослідивши методи швидкої обробки даних

20 травня 2020 року оргкомітет Всеукраїнського  конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Комп’ютерна інженерія» оприлюднив результати та провів підсумкову науково-практичну конференцію. Конкурс відбувся на базі кафедри кібербезпеки та комп’ютерних систем і мереж Хмельницького національного університету.

Участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Комп’ютерна інженерія» взяли 29 учасників з 21 закладу вищої освіти України. За результатами рецензування до фіналу потрапили роботи студентів з семи провідних закладів вищої освіти. На підсумковій науково-практичній конференції десять студентів виступили із захистом своїх робіт.

Наукова робота студентки ННІ інформаційних технологій та механотроніки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Єлизавети Боднар на тему «Метод та засоби швидкодії обробки даних комп’ютерних систем, представлених в системі залишкових класів» (Шифр: «Швидкість реалізації») посіла призове місце – авторку нагороджено дипломом ІІІ ступеня.

«Отримали перемогу завдяки схвальним рецензіям та високій оцінці членів галузевої конкурсної комісії результатів наукового дослідження, його апробації. Здобуте призове місце – потужний стимул до занять науковою діяльністю. Плануємо й у подальшому презентувати результати власних досліджень на всеукраїнському рівні», – розповіла науковий керівник, кандидат технічних наук, доцент кафедри комп'ютерних та інформаційних технологій і систем Навчально-наукового інституту інформаційних технологій і механотроніки університету Аліна Янко.

Вітаємо переможницю та наукового керівника! Бажаємо нових досягнень!

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»