2023-10-09

Студенток ННІ фінансів, економіки, управління та права запрошують до участі у програмі академічної мобільності Erasmus+ в Австрії у ІІ семестрі 2023/2024 навчального року

Партнер Полтавської політехніки – австрійський університет Fachhochschule Wiener Neustadt GmbH запрошує 1 студентку II-V курсів Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права взяти участь у грантовій програмі кредитної академічної мобільності Erasmus+ KA171 у весняному семестрі 2023/2024 навчального року. Дедлайн подання заявок – 15 січня 2024 року.

Студенток ННІ фінансів, економіки, управління та права запрошують до участі у програмі академічної мобільності Erasmus+ в Австрії у ІІ семестрі 2023/2024 навчального року

Партнер Полтавської політехніки – австрійський університет Fachhochschule Wiener Neustadt GmbH запрошує 1 студентку II-V курсів  Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права взяти участь у грантовій програмі кредитної академічної мобільності Erasmus+ KA171 у весняному семестрі 2023/2024 навчального року.

Учасниця програми мобільності упродовж 5 місяців отримуватиме стипендію у розмірі 1050 EUR щомісячно.

Мова навчання – англійська (рівень C1).

Програма обміну триватиме з лютого 2024 року по червень 2024 року. Університет пропонує 2 гуртожитки на вибір (проживання в одному з них коштує 360 EUR/місяць, в іншому – 600 EUR/місяць).

Віза для українців безкоштовна (робиться через місцевий поліцейський відділок). Проживання в Австрії (житло + харчування + інші витрати) коштує близько 900 EUR/місяць.

Про досвід навчання в цьому університеті можна почитати тут.

Дедлайн подачі заявок – 15 січня 2024 року, 14.00.

Список необхідних документів:

  • Motivation Letter (.docx)
  • CV (.docx)
  • Foreign Passport photo (.jpg) 

Кандидатка, яка прагне взяти участь у програмі, повинна успішно скласти тест та пройти співбесіду з англійської мови. Крім цього, потрібно підготувати вищезазначений пакет документів. Мотиваційний лист (motivation letter) та автобіографія (CV) подаються англійською мовою.

Перш ніж подавати заявку до відділу міжнародних зв’язків Полтавської політехніки, студенткам рекомендується проконсультуватись із викладачами своєї випускової кафедри стосовно відповідності курсів, запропонованих румунським університетом, предметам освітньої програми, за якою навчається студентка.

Брати участь у програмі обміну можуть лише повнолітні студентки, які мають діючий (як мінімум по серпень 2024 року) закордонний паспорт, високі показники академічної успішності і які володіють англійською мовою  на рівні C1.

До участі у конкурсі допускаються як студентки, що знаходяться в Україні, так і ті студентки  політехніки, що наразі перебувають за кордоном.

За вимогами програми Erasmus+ та згідно угоди між університетами, при відборі кандидаток, за умови однакових показників академічної успішності та рівня знань англійської мови, перевага надаватиметься особам із малозабезпечених сімей; таким, що мають малих дітей; студенткам з обмеженими фізичними можливостями; студенткам, які були всиновлені; студенткам із хронічними хворобами чи іншими особливими потребами, пов’язаними із здоров’ям.

При відборі кандидаток також враховуватимуться будь-які соціальні, волонтерські, освітні, наукові ініціативи, програми, проєкти, у яких брала участь кандидатка.

Страхування: учасниця програми обміну  після відбору і отримання листа-запрошення від університету Fachhochschule Wiener Neustadt GmbH, зобов’язана самостійно купити медичне страхування на весь період навчання в Австрії. Кошти, витрачені на страхування, не відшкодовуються.

Університет Fachhochschule Wiener Neustadt GmbH залишає за собою право провести співбесіду у дистанційному режимі з усіма кандидатками, що подали заявки на участь, або попросити  надати додаткову інформацію чи документи.

При відборі учасниць програми остаточне рішення приймається університетом Fachhochschule Wiener Neustadt GmbH.

Увага! До офіційного розпорядження Кабінету Міністрів України щодо дозволу виїзду за кордон чоловіків, подавати заявки на участь можуть студентки та ті студенти-чоловіки, які підпадають під одну з категорій, визначених законом як такі, що мають дозвіл на виїзд, або які на даний момент уже перебувають закордоном.

За детальнішою інформацією звертатись до відділу міжнародних зв’язків (каб.320-Ф, interoffice@nupp.edu.ua) або до координаторки програми – к.філол.н., доцентки  кафедри германської філології та перекладу Павельєвої Анни Костянтинівни (ауд.310-ц, email: kunsite.zi@gmail.com, телефон: +3-8-(095)-91-08-192).

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»