2020-02-13

Студентська команда з більярдного спорту посіла друге місце на Чемпіонаті України

10-12 лютого у більярдному клубі Національного авіаційного університету відбувся Чемпіонат України серед студентів з більярдного спорту з дисципліни «Вільна піраміда»

Студентська команда з більярдного спорту посіла друге місце на Чемпіонаті України

Учасниками Чемпіонату стали 34 студенти, які представили 10 закладів вищої освіти з чотирьох областей України та міста Києва.

Команда Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» цьогоріч успішно дебютувала, повідомив Олександр Безносюк, директор ФСБУ з розвитку більярдного спорту (Пул, Снукер, Піраміда) у Вищих навчальних закладах України.

За результатами дводенної боротьби призеркою змагань серед жінок стала чемпіонка світу з більярдного спорту, майстер міжнародного класу, магістрантка факультету фізичної культури та спорту Національного університету імені Юрія Кондратюка Анастасія Ковальчук.

У командному заліку (враховувалися здобутки і чоловіків, і жінок), команда Полтавської області виборола ІІ місце (І місце – команда міста Києва, ІІІ місце – команда Тернопільської області).

Під час церемонії нагородження призери і переможці змагань отримали нагороди від Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, які вручив директор більярдного клубу «Авіатор» Вадим Шаповалов.

Щиро вітаємо нашу команду і бажаємо нових перемог!

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»