2023-12-01

Трансільванський університет Брашова запрошує 4 науково-педагогічних працівників факультету філології, психології та педагогіки взяти участь у грантовій програмі академічної мобільності Erasmus+ у травні 2024 року

Партнер Полтавської політехніки – Трансільванський університет Брашова / Transilvania University of Brasov (Румунія) запрошує 4 науково-педагогічних працівників факультету філології, психології та педагогіки взяти участь у грантовій програмі академічної мобільності Erasmus+ KA171 у травні 2024 року. Дедлайн подання заявок – 15 грудня 2023 року.

Трансільванський університет Брашова запрошує 4 науково-педагогічних працівників факультету філології, психології та педагогіки взяти участь у грантовій програмі академічної мобільності Erasmus+ у травні 2024 року

Партнер Полтавської політехніки – Трансільванський університет Брашова Transilvania University of Brasov (Румунія) запрошує 4 науково-педагогічних працівників факультету філології, психології та педагогіки взяти участь у грантовій програмі академічної мобільності Erasmus+ KA171 у травні 2024 року.

Довідково: Трансільванський університет Брашова (Universitatea Transilvania din Brașov) – це державний університет у м. Брашов, Румунія, що був заснований у 1971 році. Університет пропонує 103 спеціальності на 16 факультетах, де навчаються 19000 студентів та працюють понад  700 викладачів.

Для кого: для науково – педагогічних працівників, які працюють/викладають/проводять наукові дослідження у галузях Psychology (психологія) та Education (педагогіка).

Кількість місць: 4 (2 – teaching, 2 – training).

Участь у тренінгу – для науково – педагогічних працівників  та співробітників, працівників структурних підрозділів, а також допоміжного персоналу, teaching – викладання 8 годин лекцій  упродовж  5 днів.

Тривалість: 5 робочих днів (понеділок–п’ятниця) + дорога. Точні дати будуть відомі найближчим часом.

Грант на транспортні витрати, проживання та харчування: 1255 євро/людину.

Відібрані учасники обміну зобов’язуються придбати страхування за свій кошт і пред’явити приймаючій стороні усі квитки і чеки (витрати на дорогу, проживання та харчування) після завершення програми мобільності.

Мова обміну – англійська (рівень B2/C1).

Дедлайн 15 грудня 2023 року.

Список необхідних документів

  • Motivation Letter (.docx)
  • CV (.docx)
  • Passport photo (.jpg)
  • Teaching /training mobility agreement (.docx)
  • Health insurance for travel valid for the mobility period

Зразки документів для заповнення можна подивитись у відповідному розпорядженні або взяти безпосередньо у відділі міжнародних зв’язків Полтавської політехніки.

У випадку, якщо кількість кандидатів більша за кількість місць у програмі, рішення прийматиметься спеціально створеною комісією на основі представленої презентації чи відкритого заняття, рейтингів кандидатів за останніми рейтинговими показниками університету (за 2 семестр 2022/2023 навчального року) та з урахуванням відповідності профіля, досвіду і навичок кандидата запропонованій програмі обміну.

Трансільванський університет Брашова залишає за собою право провести співбесіду у дистанційному режимі з усіма кандидатами, що подали заявки на участь, або запросити додаткову інформацію чи документи.

При відборі учасників програми остаточне рішення приймається Трансільванським університетом Брашова.

За  детальнішою інформацією звертатись до відділу міжнародних зв’язків (каб.320-Ф, interoffice@nupp.edu.ua) або до координаторки програми – к.філол.н., доцента кафедри германської філології та перекладу Павельєвої Анни Костянтинівни (ауд.310-ц, email: kunsite.zi@gmail.com, телефон: +3-8-(095)-91-08-192).

Нагадуємо, Чеський університет NEWTON University запрошує 2 студентів взяти участь у грантовій програмі академічної мобільності Erasmus+.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»