2021-10-11

Триває набір на навчання за заочними та дистанційними формами

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» до 13 жовтня 2021 року приймає документи на вступ на перший курс університету за освітнім рівнем «Бакалавр» та «Магістр» за заочною та дистанційною формами навчання.

Триває набір на навчання за заочними та дистанційними формами

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» запрошує усіх бажаючих здобути вищу освіту за будь-якими спеціальностями за освітніми рівнями «Бакалавр» та «Магістр» за заочною та дистанційною формами навчання, вступивши на основі атестату про повну загальну середню освіту та диплому про вищу освіту (бакалавра, спеціаліста, магістра).

Сесія прийому заяв та документів на навчання на вільні ліцензійні місця за заочною та дистанційною формами за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб триває до 13 жовтня 2021 року, вступні випробування проводяться з 15 жовтня по 19 жовтня, оприлюднення рейтингових списків та надання рекомендація до зарахування – 20 жовтня, виконання вимог до зарахування проводиться до 22 жовтня, зарахування на навчання за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб – 25 жовтня, дозарахування на вакантні місця – не пізніше 25 листопада.

Заяви подаються особисто вступниками до приймальної комісії Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» (ауд.123 Центрального корпусу університету) разом з пакетом необхідних документів:

  • копію документа (одного з документів), що посвідчує особу, передбаченого Законом «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус»;
  • копію військово-облікового документа (у військовозобов’язаних – військового квитка або тимчасового посвідчення, а у призовників – посвідчення про приписку до призовних дільниць);
  • копію документа державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на основі якого здійснюється вступ, і копію додатка до нього;
  • копію сертифіката (сертифікатів) зовнішнього незалежного оцінювання;
  • чотири кольорові фотокартки розміром 3х4 см.

Детальнішу інформацію для вступників до бакалаврату та магістратури можна дізнатися за посиланням https://nupp.edu.ua/page/vstup-na-osnovi-pzso.html.

Підібрати спеціальність за наявними у вступників сертифікатами зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року чи попередніх років можна на сайт Полтавської політехніки, у розділі «Результат ЗНО «Твої спеціальності» https://nupp.edu.ua/calculator.html

Для вступників, що мають диплом бакалавра та виявили бажання вступати до магістратури, необхідною умовою для вступу є наявність сертифікату Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови.

Для вступників, які вже мають диплом спеціаліста чи магістра, сертифікат ЄВІ з іноземної мови є необов’язковим. Іспит з іноземної мови (у формі комп’ютерного тестування) можна скласти безпосередньо в університеті.

За детальнішою інформацією звертатися за адресою: м. Полтава, проспект Першотравневий, 24, ауд.123 (на першому поверсі центрального корпусу), тел. +36(0532) 561 604, +38 (099) 057 65 17, e-mail: vstup@nupp.edu.ua.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»