2022-01-27

Триває прийом заявок на участь у конкурсі «Країна сама себе не зробить»

Центр спільних дій оголошує конкурс творчих робіт «Країна сама себе не зробить». До участі запрошуються громадяни, які вболівають за долю своєї країни – школярі, студенти, громадські активісти, митці чи дизайнери, люди будь-якого заняття та професії. Переможців обиратиме зіркове журі.

Триває прийом заявок на участь у конкурсі «Країна сама себе не зробить»

З 14 грудня 2021 року до 14 квітня 2022 року триватиме прийом робіт на Всеукраїнський конкурс «Країна сама себе не зробить». Учасникам пропонується втілити свої ідеї щодо майбутнього країни у форматах плакатів, фото та відео. Роботи конкурсу стануть спробою переглянути контекст та суспільне тло нового десятиліття молодої української демократії.

Конкурсанти заповнюють заявку на участь у відповідній формі, створюють та надсилають готові роботи, оформлені відповідно до конкурсних вимог, в електронному вигляді. Всі роботи приймаються українською мовою, плакати – українською або англійською мовою.

Конкурсні категорії:

  • плакат – художній плакат, афіша, колаж, малюнок, політичний плакат, карикатура, соціальний плакат, інфографіка, інше;
  • фото – груповий портрет або репортаж;
  • відео – короткі інтерв’ю або соціальна реклама.

Журі конкурсу розглядає всі роботи, подані відповідно до вимог конкурсу та готує короткий лист фіналістів. Члени журі: Ірма Вітовська, Ярослава Гресь, Олександр Грехов, Надія Кельм, Іван Марунич, Сергій Притула, Євген Клопотенко та Оксана Сироїд.

Центр спільних дій готує експозицію робіт із шорт-листа конкурсу, оголошує та нагороджує переможців у шістьох номінаціях:

  • найкращий плакат (1-3 місця);
  • найкраще фото (1-3 місця);
  • найкраща соцреклама (1-3 місця);
  • найкраще відео-інтерв’ю (1-3 місця);
  • найкраще художнє оформлення;
  • приз глядацьких симпатій.

Прийом робіт на конкурс триває до 14 квітня 2022 року. Результати Конкурсу будуть оголошені 28 червня. Переможці отримають винагороду від Центру спільних дій та подарунки від партнерів.

Детальна інформація та подача заявок за посиланням.

Нещодавно розпочався зимовий набір молодіжної організації AIESEC, а SEOquick запрошує студентів-контрактників позмагатись за грант на навчання.


Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»