2022-01-24

AIESEC запрошує молодь стати частиною їх команди

Молодіжна організація AIESEC запрошує стати частиною найбільшого у світі молодіжного руху лідерів. З 10 січня 2022 року триває зимовий набір – до участі в конкурсі запрошується амбітне та талановите юнацтво з бажанням зробити свою країну та світ навколо кращим.

AIESEC запрошує молодь стати частиною їх команди

AIESEC створений молоддю для молоді. AIESEC середовище створює нові виклики та розширює можливості для розвитку юнацтва. Організацією створено всі необхідні умови для розвитку своїх навичок та цінностей справжнього лідера. Діяльність AIESEC спрямована на розвиток молоді в практичному середовищі.

Для того, щоб стати членом молодіжного руху AIESEC необхідно пройти 3 етапи відбору:

  1. Заповнення форми: після реєстрації з вами сконтактують та пояснять наступні кроки.
  2. Зустріч AIESEC та проходження співбесіди: на зустрічі буде представлено більше інформації про організацію та можливості свого розвитку. У разі успішного проходження співбесіди ви отримаєте запрошення на вступну конференцію.
  3. Вступна конференція: на конференції буде представлено ще більше інформації про культуру AIESEC та організацію зсередини, відбудеться знайомство з іншими членами організації.

Більш детальна інформація про організацію та подача заявок за посиланням.

AIESEC – це найбільший молодіжний руху з понад 70000 учасників, що об’єднує активних та амбітних молодих людей з усього світу. Діяльність організації направлена на розвиток юнацтва в практичному середовищі.

Інтенсивний досвід командної роботи забезпечить розвиток особистих та професійних якостей у середовищі, яке кожного дня надихає розвиватись. У AIESEC члени організації матимуть можливість розвинути самодисципліну, а також soft-skills та hard-skills.

Нагадуємо, триває відбір до Єврошкіл.

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»