2023-01-13

Триває реєстрація на локальні онлайн-тренінги «Активні громадяни» для молодіжних рад

Британська Рада в Україні запрошує ініціативну, наполегливу молодь, членів молодіжних рад освітніх закладів долучитися до активної участі у серії онлайн-тренінгів за програмою «Активні громадяни». Реєстрація триває до 13 січня 2023 року включно.

Триває реєстрація на локальні онлайн-тренінги «Активні громадяни» для молодіжних рад

Як впливати на зміни у своїй громаді молоді та молодіжним радам? Як стати ефективнішими та налагоджувати сталі партнерства в часи викликів та невизначеності? Відповіді на ці та інші важливі питання знайдете завдяки тематичним онлайн-тренінгам за програмою «Активні громадяни» від Британської ради в Україні. Організаторами виступили громадська організація «Агенція сталого розвитку «Хмарочос» та громадська організація «Українська асоціація молодих рад».

«Активні громадяни» – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Її мета – сприяння соціальним змінам і забезпечення сталого розвитку шляхом розбудови мережі молодих лідерів, надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності, поваги до різноманіття та вміння вести безконфліктний діалог.

У тренінгу можуть брати участь усі зацікавлені особи, які є членами та членкинями молодіжних рад (навчальних закладів (студентські, ради молодих науковців тощо), молодіжні ради громад, обласні, об’єднання молодіжних рад тощо), які мають ідеї та проєкти щодо покращення життя навколо та вирішення соціальних проблем на локальному рівні.

Завдяки тренінгу ви:

  • отримаєте практичні навички, які допоможуть змінювати суспільство довкола себе;
  • познайомитеся з новими інструментами для роботи з молоддю, налагодження партнерств у громаді, розвитку молодіжного волонтерства та підтримки соціального згуртованості;
  • вдосконалите вміння писати проєкти соціальної дії;
  • отримаєте можливість взяти участь у конкурсі міні-грантів від Британської Ради та виграти фінансування для свого проєкту;
  • отримаєте сертифікат міжнародного зразка та доступ до можливостей професійного та особистісного росту разом з програмою «Активні громадяни».

Онлайн-тренінги відбуватимуться:

15-17 січня 14.00-18.00

17-19 січня 10.00-14.00

23-25 січня 10.00-14.00

Реєстрація триває до 13 січня 2023 року за посиланням.

Подія у Фейсбуці:  https://fb.me/e/3d2oFjuyi.

За додатковою інформацією звертатися: Ірина Ткаченко (0976931163), Ольга Дзержинська (0994479903).

Детальніше про програму можна почитати на сайті Британської Ради в Україні.

Тренінги реалізовуються громадською організацією «Агенція сталого розвитку «Хмарочос» в партнерстві з ГО «Українська асоціація молодих рад» в рамках проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»