2021-07-03

Творчі іспити відбуваються у три сесії

Упродовж 1 – 13 липня у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» проводяться творчі конкурси для вступників на спеціальності 191 «Архітектура та містобудування», 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво та реставрація» та 017 «Фізична культура та спорт».

Творчі іспити відбуваються у три сесії

На офіційному сайті Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» оприлюднено програми та розклад вступних випробувань (творчих конкурсів) випробувань для вступників на спеціальності 191 «Архітектура та містобудування», 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво та реставрація» та 017 «Фізична культура та спорт».

Необхідною умовою участі в конкурсі на бюджетну форму навчання за вищезазначеними спеціальностями є складання творчих іспитів упродовж 1 -13 липня 2021 року.

Важливо! Вступник має право самостійно обрати дати складання творчих конкурсів, наприклад 2 та 5, 9 та 12 липня. Ця умова поширюється на всі три спеціальності.

Мінімальний бал ЗНО на всі спеціальності має становити не менше 125, а на спеціальності 081«Право» та 292 «Міжнародні економічні відносини» складає не менше 140 балів на бюджетну та контрактну форму навчання.

Творчі іспити відбуваються в три сесії. Щоб бути допущеним до складання, абітурієнту необхідно напередодні з’явитися на консультацію, а наступного дня взяти участь у вступних випробуваннях. Результати творчих конкурсів оприлюднюються наступного дня після їхнього складання.

Після 14 липня буде додаткова сесія творчих випробувань, але після участі в цих творчих випробуваннях абітурієнт має право навчатися лише за контрактною формою навчання.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»