2021-07-02

У коледжі нафти і газу відсвяткували випуск молодших спеціалістів

29 червня у Полтавському фаховому коледжі нафти і газу відбулися урочистості – вручення дипломів випускникам різних спеціальностей. Цьогоріч путівку у доросле життя отримали 210 молодших спеціалістів, переважна більшість з яких планують продовжувати навчання у Полтавській політехніці. Випускників привітали ректор університету Володимир Онищенко, директорка коледжу Любов Шумська, викладачі, батьки, запрошені гості.

У коледжі нафти і газу відсвяткували випуск молодших спеціалістів

На офіційні урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам Полтавського фахового коледжу нафти і газу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» завітали ректор університету, Заслужений працівник освіти України, професор Володимир Онищенко, директорка Полтавського фахового коледжу нафти і газу Любов Шумська, начальник технічного відділу управління ГПУ «Полтавагазвидобування», голова екзаменаційної комісії державної підсумкової атестації студентів спеціальності «Нафтогазова інженерія та технології» Костянтин Косяков, викладачі та гості коледжу. Цьогоріч дипломи молодших спеціалістів отримали 210 випускників, переважна більшість яких продовжить здобувати освіту за прискореною формою навчання у Полтавській політехніці.

«Шановні випускники, вам надзвичайно пощастило, адже здобули освіту в найкращому коледжі Полтавщини, де працює злагоджений колектив викладачів на чолі з креативною та цілеспрямованою директоркою Любов’ю Петрівною Шумською. Усвідомлений вибір професії – це перший важливий крок у доросле життя, саме від нього залежить професіоналом якого рівня ви станете, яким шляхом підете. Бажаю кожному з вас, плануючи майбутню життєву стежину, не зупинятися на досягнутому, продовжувати навчання у потужному й сучасному освітньому-науковому центрі усього регіону – Полтавській політехніці, отримати якісну європейську освіту за освітньо-професійним ступенем бакалавра та магістра.

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» має надсучасні інноваційні лабораторії, навчальні аудиторії, потужно розвинену науково-освітню і спортивну інфраструктуру. Практичну підготовку здійснюють провідні науковці, фахівці з світовим ім’ям, а одну із кафедр Навчально-наукового інституту нафти і газу очолює іноземний професор – Бранімір Цвєткович. Тому у вас буде можливість здобувати освіту у досвідчених фахівців європейського рівня, вчитися на їхньому колосальному досвіді! Бажаю вам здійснення мрій та сподіваюся на зустріч під час посвяти у студенти Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»!» – привітав ректор університету, професор Володимир Онищенко.

Під час заходу почесними грамотами та іменними подяками відзначили найактивніших студентів, які за роки навчання були обличчям коледжу в громадському житті, студентському самоврядуванні, мали спортивні досягнення та представляли заклад в культурно-просвітницьких заходах. Найкращим випускникам вручили дипломи з відзнакою за їхню наполегливість та цілеспрямованість, відмінні успіхи у навчанні.

За словами директорки Полтавського фахового коледжу нафти і газу Любові Шумської, величезна кількість високих досягнень та відзнак, вручених випускникам – це результат злагодженої натхненної праці викладачів, сумлінного ставлення і величезної відповідальності студентів, вболівання батьків за долю власних дітей.

«Величезна студентська родина Полтавського фахового коледжу нафти і газу прощається сьогодні з гордістю та кращими випускниками, які прославляли рідний коледж на різних рівнях, які проявили себе творчими, наполегливими, ерудованими, працьовитими! За всебічно розвиненою молоддю – майбутнє нашої країни, нації та світу загалом, пишаємося вашими досягненнями, спільними здобутками і перемогами! Позаду – випускні іспити, попереду – новий етап професійного життя, навчання, робота за обраним фахом, подолання чергових перешкод! Пам’ятайте, що двері рідної alma mater завжди відкриті для вас! Працюйте над собою, власним розвитком та з гордістю носіть звання випускника нашого коледжу! Хай вам щастить!» – привітала очільниця коледжу.

До святкових привітань також долучилися перший заступник – заступник директорки з навчальної роботи Полтавського фахового коледжу нафти і газу Іван Бадула, заступниця директорки з виховної роботи Юлія Вербова, заступниця директорки з науково-методичної роботи Ірина Воронцова, завідувач механічного відділення Сергій Кузьменко, завідувачка бурового відділення Світлана Шкіль, завідувачка експлуатаційного відділення – Тетяна Рєзнікова та завідувачка відділення професійної освіти Олена Зотова.

Від імені цьогорічних випускників зі словами щирої вдячності викладачам, наставникам та ностальгією за активним студентським життям виступив випускник Станіслав Кононенко. Колишній голова студентської ради коледжу пригадав найяскравіші моменти, поділився планами на майбутнє та привітав присутніх з урочистою подією.

Кілька яскравих концертних номерів, підготовлених студентськими талантами коледжу, створили піднесений настрій та святкову атмосферу заходу, а усі бажаючі мали можливість зробити спільні фото та селфі біля святкової фотозони.

Цього ж дня ректор університету та міський голова вручили дипломи бакалаврам Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»