2023-06-28

У Миргородському фаховому коледжі імені Миколи Гоголя урочисто вручили дипломи майбутнім діловодам, економістам та художникам

28 червня 2023 року отримали дипломи випускники Миргородського фахового коледжу імені Миколи Гоголя Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». 11 майбутніх фахівців одержали дипломи з відзнакою та нагороджені Подяками ректора, професора Володимира Онищенка за особливі успіхи у навчанні, наукові досягнення, ініціативність та наполегливість.

У Миргородському фаховому коледжі імені Миколи Гоголя урочисто вручили дипломи майбутнім діловодам, економістам та художникам

У відокремленому структурному підрозділі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» – Миргородському фаховому коледжі імені Миколи Гоголя пройшли святкові урочистості з нагоди вручення дипломів. Після успішного завершення навчання, складання кваліфікаційних іспитів та захистів дипломних робіт випускники спеціальностей 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» 051 «Економіка», 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» здобули освітньо-кваліфікаційний рівень фахового молодшого бакалавра і молодшого спеціаліста.

З головної сцени коледжу випускників трьох спеціальностей, що користуються попитом на сучасному ринку праці, привітав ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко, який відзначив, що сьогодні мрія молодих людей стати висококваліфікованими фахівцями здійснилася, а довгоочікуваний диплом неодмінно стане достойною нагородою за цікаві насичені науково – освітніми, культурними та спортивними івентами студентські роки. Користуючись приємною нагодою, очільник Полтавської політехніки запросив скористатися широкими науково – освітніми можливостями та продовжити навчання в університеті, де силами потужної команди однодумців створені комфортні умови для гармонійного інтелектуального, фізичного розвитку молодих особистостей.

Церемонію розпочали зі вшанування Хвилиною мовчання пам'яті військовослужбовців та мирних жителів, загиблих внаслідок російської агресії.

«Твердо переконаний, цьогорічні випускники – особливі, адже саме на них покладена нелегка та почесна місія повоєнного відновлення та відбудови нашої країни, її соціально – економічне благополуччя та процвітання. Молоді хлопці та дівчата, отримуючи важливий документ про фахову передвищу освіту, впевнено ступають у доросле життя, де для когось ще будуть навчання, пари, іспити, а дехто вже завтра на робочому місці відстоюватиме незламність рідної країни на всіх фронтах.

На долю сучасної молоді випало чимало випробувань – пандемія, складнощі дистанційного навчання, запровадження воєнного стану. Проте, не зважаючи на вищезазначені перешкоди, майбутні професіонали склали кваліфікаційні екзамени, успішно захистили дипломні роботи і з щирою посмішкою готові разом з країною зустрічати нелегкі виклики сьогодення.

Мені, як ректору одного з кращих класичних університетів нашої країни, надзвичайно приємно, що попри війну педагогічний колектив коледжу зробив все можливе задля того, щоб молодь отримала якісні знання та успішно завершила навчання.

Щиро вдячні Збройним Силам України, які боронять наш спокій на передовій, щоб у кожного з нас була можливість працювати, навчатися та розвивати власний потенціал. Цей неоціненний внесок наших воїнів у Перемогу необхідно цінувати, пам'ятати та щоденно дякувати тим, хто дає нам такі можливості, в тому числі проводити подібні урочистості.

Зичу випускникам подальших освітніх та професійних звершень, бажаю бути активними, наполегливими, отримувати задоволення від обраного фаху і впевнено рухатися до своєї мрії!

Колективу Миргородського фахового коледжу імені Миколи Гоголя бажаю наснаги, добробуту і нових професійних здобутків!», - зазначив ректор Полтавської політехніки Володимир Онищенко.

У своєму вітальному слові очільник університету поділився з присутніми практичними кейсами як з перших днів війни колектив Полтавської політехніки консолідував власні зусилля, створивши Волонтерський штаб, допомагав внутрішньо переміщеним особам, студенти проводили патріотичні благодійні заходи, збирали кошти на підтримку ЗСУ, створили потужний Пункт незламності.

За словами ректора, Полтавська політехніка стала суцільним Пунктом незламності, яка на 33 день війни розпочала навчальний процес у форматі онлайн, а з 15 серпня навчання почалось у звичному офлайн режимі.

«Вітаємо випускників з отриманням дипломів фахового молодшого бакалавра і молодшого спеціаліста! Ви подолали усі перешкоди на своєму шляху – пандемію, запровадження дистанційного формату навчання, повномасштабне вторгнення. Віримо, що незважаючи ні на що, ви станете справжніми професіоналами у мирній незалежній Україні!», - привітав в.о. директора коледжу В’ячеслав Лупашко.

Наказ директора урочисто оголосила завідувачка технічного відділення Людмила Халітова.

11 цьогорічних випускників Миргородського фахового коледжу імені Миколи Гоголя отримали дипломи з відзнакою, нагороджені Подяками ректора і Подяками директора коледжу за особливі успіхи у навчанні, наукові досягнення, ініціативність та наполегливість.

Раніше у Полтавській політехніці студенти спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» успішно захистили бакалаврські дипломні роботи.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»