2024-02-06

У Миргородському фаховому коледжі імені Миколи Гоголя отримали дипломи випускники трьох спеціальностей

У Миргородському фаховому коледжі імені Миколи Гоголя Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» вручили дипломи випускникам 2024 року трьох спеціальностей – технологам, теплотехнікам та готельєрам.

У Миргородському фаховому коледжі імені Миколи Гоголя отримали дипломи випускники трьох спеціальностей

У відокремленому структурному підрозділі Національного університету «Полтавська  політехніка імені Юрія Кондратюка» – Миргородському фаховому коледжі імені Миколи Гоголя відбулися скромні урочистості з нагоди вручення дипломів. Навчання в коледжі успішно завершили та отримали дипломи фахових молодших бакалаврів 29 випускників трьох спеціальностей – технологи, теплотехніки та готельєри.

Майбутню професійну еліту привітали почесні гості – в.о. директора коледжу В’ячеслав Лупашко, проректорка з наукової та міжнародної роботи Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», доктор технічних наук, професор  Олена Степова, науковці Полтавської політехніки, які побажали випускникам миру, здійснення мрій, реалізації найамбітніших планів і задумів у процвітаючій повоєнній Україні.

Церемонію розпочали зі вшанування Хвилиною мовчання всіх загиблих захисників та захисниць, хто поліг у боях, захищаючи Україну.

«Бажаємо вам мати власну мету й сміливо йти до її досягнення, особистісно та професійно зростаючи на обраному шляху. Нехай цієї радості та професійного натхнення буде побільше у вашому житті!», – привітала проректорка Олена Степова.

Разом із дипломами  випускники отримали подяки за успіхи у навчанні і активну участь у громадському житті коледжу від ректора університету, професора Володимира Онищенка та в.о.директора Миргородського фахового коледжу імені Миколи Гоголя  В’ячеслава Лупашка.

Викладачі, батьки та гості щиро привітали  випускників із отриманням дипломів фахових молодших бакалаврів та побажали впевнено і рішуче крокувати до нових звершень, легко долаючи всі перешкоди на життєвому шляху, відбудовуючи та прославляючи свою Україну. 

Щиро вітаємо випускників, бажаємо блискучих успіхів і звершень у обраній професії!

Нагадаємо, напередодні Міжнародного дня студента у мистецькій школі відновили роботу кабінету дипломних робіт випускників Миргородського фахового коледжу імені Миколи Гоголя.

Нещодавно більше тисячі здобувачів отримали дипломи магістрів про успішне завершення навчання.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»