2021-08-31

У Миргородському фаховому коледжі вітали першокурсників ювілейного року

31 серпня у Миргородському фаховому коледжі імені Миколи Гоголя Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратка» відбулися урочистості з нагоди посвяти першокурсників у студенти.

У Миргородському фаховому коледжі вітали першокурсників ювілейного року

Цьогорічних першокурсників вітали в.о. директора коледжу В’ячеслав Лупашко та почесні гості: доктор економічних наук, професор, ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Володимир Онищенко, голова Миргородської РДА Віктор Іваненко, секретар міської ради Олександр Гуржій.

«Цьогорічні першокурсники – особливі, адже вступили на навчання у ювілейний для країни рік! Для Миргородського фахового коледжу імені Миколи Гоголя Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» це і рік поважного ювілею – закладу, відомому в Україні і далеко за межами, 125 років!

Першокурсники не просто набули статусу студентів, а приєднались до багатотисячної родини політехніки! Тож ви тепер будете навчатися у професіоналів і вивчати тонкощі обраних професій. Якість знань, які дають в коледжі, дуже висока, і кожен студент має можливість продовжити навчання в університеті.

Бажаю студентам успіхів у навчанні, бути активними, наполегливими, отримувати задоволення від навчання і впевнено рухатися до своєї мрії!

Колективу коледжу бажаю наснаги, добробуту і нових звершень!» – привітав ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»,  професор Володимир Онищенко.

Пісенні дарунки звучали від Таїсії Пасічник – студентки випускної групи.

Студенти пройшли посвяту, виголосивши клятву на вірність традиціям коледжу, познайомились зі своїми кураторами і викладачами та навіть отримали символічні передбачення на майбутнє.

Коледж нафти і газу прийняв на навчання найбільшу в області кількість студентів.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»