2023-08-30

У політехніці стартує додатковий прийом заяв для вступу на бакалаврат

З 31 серпня у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» розпочнеться додаткова сесія прийому заяв та документів за денною, заочною та дистанційною формами навчання для вступу на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за кошти фізичних та/або юридичних осіб. Дедлайн подачі заяв та документів – 15 вересня 2023 року.

У політехніці стартує додатковий прийом заяв для вступу на бакалаврат

У Національному університеті  «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» проведуть додаткову сесію прийому заяв та документів за денною, заочною та дистанційною формами навчання для вступу на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за кошти фізичних та/або юридичних осіб. 

Термін подачі заяв та документів вступниками — з 31 серпня по 15 вересня 2023 року. 

Додатковий набір  вступників  на основі повної загальної середньої освіти  та диплома молодшого спеціаліста здійснюється  на вільні ліцензійні місця за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб.

За детальнішою інформацією звертатися: 36000, м. Полтава, пр. Першотравневий, 24, каб. 123 Центрального корпусу університету, тел. (0532) 561 897, (0532) 561 604 – приймальна комісія Полтавської політехніки.

Нагадаємо, політехніка запрошує на навчання до аспірантури: відкрито набір за 10 спеціальностями.

 

Медіацентр 

Національного університету 

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»