2023-08-25

У політехніці відбудуться меморіальні заходи до Дня пам’яті загиблих захисників України

З 27 по 29 серпня у Полтавській політехніці відбудуться меморіальні заходи до Дня пам'яті загиблих захисників України. Співробітники та студенти вшанують подвиг загиблих захисників, серед яких студенти і випускники університету, а також долучаться до всеукраїнської акції «Сонях пам’яті». У рамках заходів адміністрація університету презентує проєкт реновації Пам’ятної стели загиблим викладачам і студентам.

У політехніці відбудуться меморіальні заходи до Дня пам’яті загиблих захисників України

До Дня пам'яті  загиблих захисників України у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбудуться меморіальні заходи – колектив університету вшановуватиме тих, хто у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, віддав найцінніше – власне життя.

Упродовж 27-29 серпня Полтавська політехніка приєднається до всеукраїнської акції «Сонях пам'яті».

29 серпня о 13:00 відбудеться меморіальний мітинг – співробітники та студентська молодь Полтавської політехніки зберуться біля меморіальних дошок загиблим захисникам: випускнику електромеханічного факультету Дмитру Коряку та студенту ННІ архітектури, будівництва та землеустрою Максиму Хітайлову. Планується зустріч з матерями загиблих воїнів.

Під час заходу адміністрація Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» презентує проєкт реновації Пам’ятної стели загиблим викладачам і студентам.

Запрошуємо гідно вшанувати подвиг тих, завдяки кому Україна продовжує жити, розвиватися та боротися за власну суверенність.

Герої не вмирають!

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»