2023-02-05

У політехніці відбулись змагання Кубку Полтави з кікбоксингу ІСКА «TATAMI STYLE IN POLTAVA»

На спортивній базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» пройшли змагання Кубку Полтави з кікбоксингу ІСКА «TATAMI STYLE IN POLTAVA». Близько 100 спортсменів з 8 команд всієї України змагалися за першість у 4 категоріях.

У політехніці відбулись змагання Кубку Полтави з кікбоксингу ІСКА «TATAMI STYLE IN POLTAVA»

4 лютого в Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулось урочисте відкриття Кубку Полтави з кікбоксингу ІСКА «TATAMI STYLE IN POLTAVA». Змагання проведено за підтримки ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», керівника Української федерації учнівського спорту в Полтавській області Володимира Онищенка та голови федерації кікбоксингу ІСКА у м. Полтава Михайла Коробова.

Участь в змаганнях взяли 8 команд з різних міст України:

  • Спортивний клуб «Орел», м. Полтава – тренер Коробов Павло;
  • Спортивний клуб «Школа Чемпіонів», Миргородський район – тренер Алєксєєв Віталій;
  • Спортивний клуб «Армада», м. Харків – тренер Валуйський Руслан;
  • Центр спеціальної підготовки «СКІФ», м. Полтава – тренер Чепіжний Сергій;
  • Спортивний клуб «Владібор», м. Харків – тренер Плохих Андрій;
  • Клуб бойових мистецтв України «Гридьба», м. Полтава – Чернецький Олег;
  • Спортивний клуб «Булат», Харківська область, м. Красноград – тренера Джумайло Сергій і Гуляєв Данило;
  • Спортивний клуб «Pitbull», м. Харків – тренер Ожерельев Сергій.

«Сьогодні Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» гостинно зустрічає учасників відкритого Кубку м. Полтави з кікбоксингу ІСКА – близько 100 спортсменів від 5 до 18 років, яких об’єднує такий вид спорту як таеквон-до й велика жага до перемоги. Передаю вітальні слова від імені ректора університету Володимира Олександровича Онищенка, керівника Української федерації учнівського спорту в Полтавській області та Спортивної студентської спілки Полтавщини з побажанням кожному міцного здоров’я, миру та перемоги. Це перші спортивні змагання на спортивній базі університету у 2023 році.

Дякуємо ЗСУ, які надають нам можливість проводити змагання. У кожного свій фронт, а фронтом для спортсменів є участь і перемога у спортивних змаганнях, популяризація фізичної культури та спорту, здорового способу життя. Слава Україні!», – привітала спортсменів декан факультету фізичної культури та спорту Полтавської політехніки, доктор педагогічних наук, професор Ліна Рибалко.

Урочисте відкриття Кубку Полтави з кікбоксингу ІСКА «TATAMI STYLE IN POLTAVA» розпочалося з рівняння на державний прапор України та вшанування хвилиною мовчання співвітчизників, загиблих внаслідок повномасштабної війни на території України.

Відкритий Кубок Полтави з кікбоксингу ІСКА пройшов у 4 категоріях: лайт контакт, семі контакт; форми – корейський стиль, фристайл.

У змаганнях брали участь і студенти Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», зокрема Павло Коробов – студент групи 103-ФС факультету фізичної культури та спорту, здобув 5 перших місць в номінаціях лайт контакт, семі контакт у формах корейський стиль, фристайл.

За результатами змагань переможцями стали:

  • I місце – команда СК «Булат» з м. Красноград Харківської області;
  • II місце – команда СК «Орел», м. Полтава;
  • III місце – команда ЦСП «СКІФ», м. Полтава.

Минулого року до Міжнародного дня студента відбувся Всеукраїнський турнір з таеквон-до ГТФ «Україна – це ми!».

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені  Юрія Кондратюка»