2024-04-04

У політехніці відкрито додатковий набір на курси підготовки студентів до ЄВІ для вступу в магістратуру та аспірантуру

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» оголошує додатковий набір студентів-бакалаврів різних спеціальностей та випускників закладів вищої освіти Полтавського регіону на курси підготовки до ЄВІ з іноземної мови для вступу до магістратури та аспірантури.

У політехніці відкрито додатковий набір на курси підготовки студентів до ЄВІ для вступу в магістратуру та аспірантуру

На базі факультету філології, психології та педагогіки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» працюють курси підготовки до єдиного вступного іспиту (ЄВІ) – тестування з іноземної (англійської, німецької, французької або іспанської) мови для вступу до магістратури та аспірантури.

Полтавська політехніка оголошує додатковий набір на мовні інтенсиви для усіх бажаючих вступати до магістратури чи аспірантури.

«Завдяки нашим мовним інтенсивам студенти ефективно підготуються до тестування ЄВІ, необхідного для вступу до магістратури чи аспірантури будь-якого закладу вищої освіти, адже викладачі факультету філології, психології та педагогіки Полтавської політехніки - досвідчені професіонали, що якісно працюють з практичними навичками для успішного складання іспиту з іноземної мови, тренуючи необхідні мовні компетенції.

Упродовж навчання вступники отримують практичні знання і навички, які стануть в нагоді для фахівця будь-якого профілю. Мовні центри і унікальні інноваційні лабораторії Полтавської політехніки – дуже комфортне освітнє середовище для підготовки нової генерації професіоналів своєї справи», – прокоментувала декан факультету філології, психології та педагогіки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», кандидатка педагогічних наук, доцентка Анна Агейчева.

Навчаючись на мовних інтенсивах на базі Полтавської політехніки, студенти матимуть кілька ключових переваг:

  • вибір формату навчання – наживо чи дистанційно;
  • оптимальний вибір тривалості і частоти занять (2 -3 рази на тиждень);
  • найкраща цінова пропозиція;
  • високі результати.

Реєстрація на курси за телефоном: + 38 (095) 0340552.

Раніше Полтавська політехніка нагадує: не пропустіть реєстрацію на НМТ.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»