2023-06-21

У Полтавській політехніці розпочнуть роботу консультаційні пункти для вступників

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» запрошує випускників закладів загальної середньої освіти та ліцеїв, закладів фахової передвищої освіти міста Полтави та області звертатися до консультаційних пунктів, що працюватимуть на базі університету. Висококваліфіковані фахівці нададуть допомогу по створенню електронного кабінету вступника, завантажать необхідні документи та проконсультують щодо представлених в університеті спеціальностей.

У Полтавській політехніці розпочнуть роботу консультаційні пункти для вступників

З 1 липня 2023 року на базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» розпочнуть роботу консультаційні пункти, де вступники зможуть спільно з висококваліфікованими фахівцями створити електронні кабінети, завантажити всі необхідні документи та отримати вичерпну інформацію про найактуальніші спеціальності.

Вступники матимуть унікальну можливість:

  • створити електронний кабінет вступника (не забудьте захопити сертифікат про проходження НМТ, документи про освіту та фото);
  • отримати вичерпну інформацію про обраний фах від директорів, деканів, науково – педагогічних працівників структурних підрозділів;
  • ознайомитися з відмінною матеріально – технічною та лабораторною базою Полтавської політехніки;
  • здійснити кампус – тур затишними університетськими локаціями;
  • отримати консультації щодо особливостей проведення вступної кампанії -2023;
  • спільно з друзями та батьками отримати максимум інформації про один з кращих багатопрофільних класичних університетів нашої країни.

Консультаційні пункти Полтавської політехніки працюватимуть без вихідних з 8.00 до останнього відвідувача, а в суботу та неділю - з 8.00 до 15.00.

Звертатися за адресою: м. Полтава, проспект Першотравневий. 24, ауд. 123 Ц (Центрального корпусу).

Раніше Полтавська політехніка відкрила набір на підготовчі курси до творчих випробувань.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»