2023-07-18

У Полтавській політехніці відбулася мегакрута подія - відкрили сучасний комп’ютерний навчальний центр Apple «IT Finance»

У Полтавській політехніці відкрили перший в Полтавському регіоні унікальний комп’ютерний навчальний центр Apple «IT Finance» для студентів та абітурієнтів університету! Центр Apple «IT Finance» - це нові, сучасні можливості для молоді, що прагне опановувати найпопулярніші спеціальності майбутнього!

У Полтавській політехніці відбулася мегакрута подія - відкрили сучасний комп’ютерний навчальний центр Apple «IT Finance»

Унікальний комп’ютерний навчальний центр Apple «IT Finance» Полтавської політехніки оснащений 10-ма потужними моноблоків iMAC Apple та ноутбуком Apple Mac. Комп’ютерне оснащення має ряд вагомих технічних переваг: рівень захищеності моноблоків iMAC Apple вважається найкращим в порівнянні зі звичайним ПК та операційною системою Windows; використання власної операційної системи macOS забезпечує шифрування даних на диску та завдяки вбудованому програмному забезпеченню створює усі умови для боротьби зі шкідливими програмами та вірусами, вбудованими механізмами отримання оновлень.

Зазначені переваги моноблоків iMAC Apple стали унікальною інноваційною базою для нових спеціальностей - «Кібербезпека та захист інформації» і «IT Finance» та багатьох інших високотехнологічних спеціальностей, створюючи додаткові можливості для захисту персональних даних студентів та викладачів, адже без ІТ – розвиток різних галузей практично неможливий!

На відкритті сучасного комп’ютерного навчального центру Apple «IT Finance» ректор Полтавської політехніки, професор Володимир Онищенко поділився приємними емоціями та розповів про можливості, які відкриває перед вступниками та студентами університету успішно втілений у життя партнерський інвестиційний проєкт.

«Наразі, реалізувалася моя давня мрія та очікування багатьох студентів, адже тепер у Полтавській політехніці функціонують сучасні комп’ютерні лабораторії практично усіх світових брендів-лідерів!

Полтавська політехніка вкотре підтверджує звання інноваційного університету, який створює сучасні умови для студентів якісно опанувати знання за допомогою мегакрутих засобів навчання!

Відверто скажу, емоції наших студентів зашкалюють і настільки щирі, що відчуваєш гордість за те, що спроможний реалізувати очікування молоді навчатися у супер крутих ІТ -Центрах!

Тож, попри війну, Полтавська політехніка динамічно розвивається і знаходить можливість залучати інвестиції для створення сучасного освітньо-наукового середовища!

Цьому безумовно сприяє соціально відповідальний бізнес, випускники, друзі та стратегічні партнери Полтавської політехніки!

Долучився до інвестиційного процесу і я особисто, як випускник і ректор своєї Alma mater подарував рідному університету ноутбук Apple Mac!

Чітко усвідомлюючи, що розвиток цифрових трансформацій є ключовим фактором розвитку економіки України, Полтавська політехніка як потужний інноваційний університет відповідально та активно долучається до цифрової трансформації Полтавської області!.

Повномасштабне вторгнення не в силі зупинити стрімкий розвиток вищої освіти, тому сьогодні Полтавська політехніка відповідально виконує свою місію та тримає освітній і науковий фронти, забезпечуючи якісну підготовку студентів за більше ніж 100 спеціальностями та освітніми програмами!

Дбаємо про власну інформаційну безпеку та кібергігієну разом! Інвестиції в молодь – це інвестиції в майбутнє України!», - наголосив ректор Полтавської політехніки, професор Володимир Онищенко.

Інвестиції у високотехнологічний розвиток політехніки зробили нафтогазові, сервісні компанії: ТОВ «Везерфорд Україна» - керівник Олександр Тертиченко, випускник університету, а нині член Наглядової ради Полтавської політехніки та ТОВ «Геосинтез Інженірінг» - керівник Іван Полетучій, випускник університету. член Наглядової ради університету упродовж двох попередніх каденцій!

Запрошуємо амбітну молодь на навчання до сучасного інноваційного Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»!

Полтавська політехніка – драйвер постійних якісних змін у наданні якісної вищої освіти та можливостей для сучасної молоді й цифрових трансформацій повоєнної України!

Нагадаємо, Полтавська політехніка успішно реалізує проєкт Європейського інвестиційного банку «Вища освіта України. Енергоефективність та сталий розвиток».

В університеті відкрито набір на навчання за новою спеціальністю «Кібербезпека та захист інформації», професія, за якою майбутнє нашої повоєнної країни!

Нещодавно на базі Полтавської політехніки відбувся тренінг, присвячений кібербезпеці.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»