2022-08-24

Україна б'ється: привітання ректора Полтавської політехніки з Днем Незалежності України!

Усі українці світу сьогодні зі щемом в серці та радістю одночасно святкують головне державне свято, велике досягнення, вистраждане поколіннями українців, за яке віддано скільки життів і крові – Незалежність. І ми знову воюємо за її збереження і за своє майбутнє. Рівно півроку ми б’ємось за життя і свободу.

Україна б'ється: привітання ректора Полтавської політехніки з Днем Незалежності України!

Це нас дуже сильно єднає, а усвідомлення незламності, мужності народу, прагнення залишатися вільною, незалежною, демократичною державою мотивує і дає сили боротися.

Пишаємося і дякуємо тисячам українських воїнів, що стали на захист територіальної цілісності країни, волонтерам та кожним, хто сьогодні наближає Перемогу на своєму фронті! Безмежна вдячність тим, завдяки кому ми можемо жити, працювати, навчати і навчатися, просто радіти кожному новому світанку на рідній землі!

Освітяни і студенти ніколи не стоять осторонь непростих викликів та пишуть історію нашої країни разом з тими, хто ціною власного життя виборює її незалежність і виганяє окупантів. Колектив Полтавської політехніки тримає освітній фронт і виконує гуманітарні місії.

Твердо переконаний, зусиллями сотень молодих, ініціативних, наполегливих професіоналів, науковців, свідомих громадян відбудуємо нашу країну. Будьмо гідними пам’яті усіх загиблих, жертовності наших захисників і бережімо одне одного. Україна починається з кожного з нас.

Бажаю Перемоги і мирного неба!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

Ректор, професор Володимир ОНИЩЕНКО