2020-07-17

Університет підтримуватиме розвиток туризму на Полтавщині

Директорку ННІ фінансів, економіки та менеджменту Національного університету імені Юрія Кондратюка Ірину Черниш обрали заступником голови комітету Полтавської Торгово-промислової палати з питань туризму, культури та інновацій.

Університет підтримуватиме розвиток туризму на Полтавщині

Полтавська Торгово-промислова палата України проводить низку іміджевих заходів для створення нових робочих місць для молодих спеціалістів та покращення економічної спроможності Полтавського регіону. При Полтавській Торгово-промисловій палаті України створили Комітет з питань туризму, культури та інновацій. Перше виїзне засідання комітету відбулося за темою «Туристична галузь як один з пріоритетних напрямків для розвитку малого та середнього бізнесу на Полтавщині».

Відкрили засідання Президент Полтавської Торгово-промислової палати Володимир Олійник, директор Кременчуцького відділення Полтавської ТПП Лариса Михайлик та начальник відділу інновацій та розвитку Полтавської ТПП Валентина Вождаєнко.

На засіданні комітету обговорили співпрацю Полтавської Торгово-промислової палати з бізнес-структурами, надання послуг та пошук інноваційних форм роботи. Визначивши цілі та завдання роботи комітету з питань розвитку туризму, культури та інновацій при Полтавській Торгово-промисловій палаті, обрали керівників органів Комітету, затвердили кандидатури голови та членів президії комітету

Навчально-науковий інститут фінансів, економіки та менеджменту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» є успішним закладом для розвитку підприємництва у сфері туризму Полтавського регіону, готує фахові кадри для галузі і має чимало бізнес-партнерів. Директорку ННІФЕМ, д.е.н., доцента Ірину Черниш обрали заступником голови комітету з питань розвитку туризму, культури та інновацій при Полтавській Торгово-промисловій палаті.

«Комітет розвитку туризму, культури та інновацій при Полтавській Торгово-промисловій палаті – це постійно діючий консультативно-дорадчий орган, утворений з числа підприємців, представників підприємств, які здійснюють господарську діяльність у сфері туризму та культури, а також представників підприємницьких об’єднань. Приємно, що саме Національний університет імені Юрія Кондратюка запросили до діяльності для розвитку туризму нашого регіону, а комітет виступає посередником в діалозі між бізнесом та владою, лобіюватиме широке коло питань з метою визначення перспектив та напрямів розвитку туризму та рекреації, культури та мистецтва, формування позитивного іміджу Полтавщини», – прокоментувала Ірина Черниш.

Учасники засіданння продовжили обговорення напрямків розвитку галузі у форматі панельної дискусії «Актуальні принципи та завдання для формування туристичних послуг на Полтавщині».

Полтавська Торгово-промислова палата – частина системи торгово- промислових палат України. Головне завдання Палати – представляти інтереси її членів у державних органах України, а також у міжнародних організаціях , сприяти розвитку зовнішньоекономічних зв’язків українських підприємців.

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»