2021-08-23

Університет відзначив День Державного Прапора України

23 серпня Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відзначив державне свято, а ректор і представники університету відвідали історичну подію – підняття найбільшого в області прапора у реконструйованому сквері пам’яті Героїв України.

Університет відзначив День Державного Прапора України

Урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України відбувалися одночасно у всіх областях. У Полтаві на відкриття оновленого скверу і підняття найбільшого прапора Полтавщини зібрались голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов, голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, міський голова Олександр Мамай, а також депутати різних рівнів, посадовці, освітяни, духовенство, громадськість.

«Уся країна в єдності відзначає, як сказав Президент України, родинне свято, під кольорами, які змушують битися серце від радості частіше – День Державного Прапора України!

Разом зі старшою донечкою Анастасією відвідали історичну подію у Полтаві – підняття найбільшого в області прапора України.

Державний Прапор – це символ боротьби за незалежність, наших перемог і національних досягнень. Хай завжди майорить у мирному небі!

Вітаємо зі святом! Слава Україні!» – привітав ректор, професор Володимир Онищенко.

Після виступу Президента України державні стяги урочисто замайоріли по всій країні. Полтавський прапор підняли під живе виконання Державного Гімну і військовий салют.

На завершення урочистостей над Полтавою пролетіла вертолітна група 18-ої Окремої бригади армійської авіації імені Ігоря Сікорського, яка базується у Полтаві.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»