2022-10-14

Важлива інформація: з 17 жовтня навчання відбуватиметься в аудиторіях

14 жовтня відбулось спільне засідання ректорату і оперативного штабу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» під головуванням ректора Володимира Онищенка. Ухвалене рішення відновити навчальний процес з 17 жовтня у тій формі, у якій здійснювався до 10 жовтня – в аудиторіях.

Важлива інформація: з 17 жовтня навчання відбуватиметься в аудиторіях

Оперативний штаб Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» інформує: у зв’язку з певною стабілізацією безпекової ситуації в регіоні та наявністю безпекової інфраструктури в університеті, є всі підстави для повернення до аудиторного формату навчання з безумовним дотриманням усіх вимог безпеки.

«Шановні учасники освітнього процесу, студенти усіх рівнів здобуття вищої освіти, науково-педагогічні працівники і співробітники! Оперативним штабом ухвалене рішення щодо повернення процесу навчання в офлайн формат з 17 жовтня 2022 року.

Акцентуючи увагу на якості навчання та продуктивному використанні ресурсів, закликаю усіх учасників освітнього процесу суворо дотримуватись правил безпеки під час сигналу «Повітряна тривога» і спускатись в укриття. Безпека – понад усе! Тримаємо освітній фронт і навчаємо майбутніх фахівців, які долатимуть наслідки цієї війни», – повідомив ректор Володимир Онищенко.

Стежте за офіційною інформацією від Полтавської ОВА і органів місцевого самоврядування, а також на сайті університету.

Нагадуємо, на території студмістечка і в кампусах обладнані укриття, а студенти навчались правильно діяти у надзвичайних ситуаціях.