2020-03-03

Відбулось урочисте вручення дипломів магістрам-публічним управлінцям

28 лютого у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» вручили дипломи магістрів випускникам спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту

Відбулось урочисте вручення дипломів магістрам-публічним управлінцям

Двадцять держслужбовців здобули другу вищу освіту і стали випускниками Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту. Семеро випускників отримали дипломи з відзнакою.

«Вітаю магістрів із успішним захистом кваліфікаційних робіт і отриманням дипломів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування»! Це особливі випускники, які успішно поєднували виконання обов'язків, перебуваючи на відповідальних посадах, та навчання на кафедрі публічного управління, адміністрування та права в Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». Здобуття другої вищої освіти – їх свідоме і відповідальне рішення, адже державна служба осучаснюється, а наш університет першим адаптує освітні програми під сучасні потреби державного управління. Підготовка кваліфікованих кадрів, необхідних для якісної роботи державних установ, органів місцевого самоврядування та забезпечення національних інтересів України, є однією з місій нашого університету!», – наголосив ректор Національного університету імені Юрія Кондратюка, професор Володимир Онищенко.

Директорка Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту, д.е.н. Ірина Черниш також привітала випускників: «Хвилююча мить для мене – вітати наших випускників зі здобуттям ступеня магістра. За вами – нові якісні зміни на державному рівні. Я щиро вдячна вам за те, що ви є втіленням однієї з моїх найулюбленіших фраз: «Людина розвивається доти, доки вона знає чого вона не знає». З нашою допомогою ви наблизились на крок до вашої мети, до поставлених життєвих цілей. Щиро вітаю вас та ваші родини! Успіхів та втілення найсміливіших професійних планів!».

«Мені особливо приємно вітати вас, бо перебуваючи на державній службі, кожен з вас прагне власного саморозвитку, змін у свідомості громадян. Прийшовши сюди з певним досвідом та сформованим світоглядом, ви стали для нас порадниками, з якими можна подискутувати на рівних. Дуже важливо, що практики не поривають з теорією. Бажаю не зупинятися на досягнутому!», – побажав завідувач кафедри публічного управління, адміністрування та права, д.е.н., заслужений економіст України Володимир Гришко.

«Я дуже вдячний усім нам, бо це дійсно наша колективна робота. Було приємно з вами навчатися, було приємно знову повернутися до рідного університету. Хочу побажати нам успіху, хай наша країна розвивається, ми з вами будемо її змінювати, вкладаючи у її розвиток власні знання», – подякував університету від імені випускників ННІФЕМ 2020 року та своїм однокурсникам Дмитро Задворкін.

Щиро вітаємо та бажаємо гідно нести ім’я випускника Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», досягаючи професійних успіхів та втілюючи здобуті знання в практику!

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»