2020-04-04

Відкрита реєстрація на онлайн-лекцію професора Браніміра Цвєтковича

06 квітня о 12:00 відбудеться онлайн-лекція професора Браніміра Цвєтковича на тему «Основи моделювання родовищ».

Відкрита реєстрація на онлайн-лекцію професора Браніміра Цвєтковича

Університет продовжує співпрацю з найкращими професіоналами галузі. Як було анонсовано ще в грудні минулого року, лекції від провідних фахівців нафтогазових компаній продовжуватимуться протягом усього навчального року.

Професор Бранімір Цвєткович вже втретє читатиме лекцію для всіх зацікавлених – як студентів, так і науково-педагогічних працівників. Перші дві відкриті лекції  відбулись до запровадження карантинних обмежень, цього разу лекція відбудеться онлайн. Професор розповість про унікальні тематичні кейси, які зібрав за понад  40-річний досвід викладацької, наукової та практичної діяльності і співпраці з такими компаніями як Schlumberger, Petro Brelle Energy, АТ «Укргазвидобування», UGV (УкрГазВидобування).

Щоб приєднатись, необхідно зареєструватись: https://docs.google.com/forms/d/1YzCSecMxEtI4Z-QiCvHBfnaMiyWtVru8gZFezi00F78/viewform?edit_requested=true

Лектор проведе онлайн-конференцію на платформі Zoom. Мова лекції – англійська (з послідовним перекладом для тих, хто не володіє англійською вільно).

Посилання на лекцію буде надіслано на вказану при реєстрації електронну пошту не пізніше, ніж за дві години до початку.

Запрошуємо!