2023-01-13

«Цифрова Європа»: відкрито доступ до грантових програм у сфері цифрової трансформації найрізноманітніших галузей

Міністерство цифрової трансформації України оголошує новий конкурс від програми «Цифрова Європа» –надано можливості на 8 мільйонів євро для українців. Програма відкрила доступ до грантів для цифрової трансформації у всіх можливих сферах.

«Цифрова Європа»: відкрито доступ до грантових програм у сфері цифрової трансформації найрізноманітніших галузей

Восени Україна долучилася до програми «Цифрова Європа», у межах якої отримала доступ до грантів для цифрової трансформації у всіх можливих сферах.

Один з нових конкурсів – у сфері правоохоронної діяльності. Українці теж можуть податися на грант із загальним бюджетом у 8 мільйонів євро, щоб долучитись до розробки штучного інтелекту для спільного Європейського простору даних безпеки. Це допоможе ефективніше боротись зі злочинністю та тероризмом за допомогою штучного інтелекту.

Учасниками грантової програми можуть стати:

  • державний сектор, зокрема правоохоронні органи;
  • бізнес: підприємства, стартапи, венчурні компанії, інноваційні структури;
  • заклади вищої освіти, зокрема дослідницькі/наукові інститути.

 Дедлайн подання заявки: 16 березня 2023 року о 18:00 за Києвом

Зверніть увагу! Перед поданням заявки ретельно вивчіть умови конкурсу, адже участь передбачає додаткові вимоги до учасників від України.

Детальніше за посиланням https://bit.ly/3GUGT6g. З питаннями щодо конкурсу звертатися на пошту eurointegration@thedigital.gov.ua.

Нагадуємо, оголошено набір учасників на курс «Debate+», триває набір учасників/учасниць на другу Академію інфлюенсерів Creatify, триває реєстрація на локальні онлайн-тренінги «Активні громадяни» для молодіжних рад.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»