2023-01-20

Відкрито стипендіальну програму для науковців від Британської Асоціації Слов’янських та Східноєвропейських Студій

Британська Асоціація Слов’янських та Східноєвропейських Студій (BASEES) пропонує 5 стипендій для українських науковців у галузі гуманітарних та соціальних наук. Програмою передбачається одноразова стипендія для підтримки інтелектуальної діяльності науковців у розмірі 1000 фунтів стерлінгів. Стипендіати отримають членство терміном на рік та представлять свої дослідження на регулярних семінарах Асоціації.

Відкрито стипендіальну програму для науковців від Британської Асоціації Слов’янських та Східноєвропейських Студій

Британська Асоціація Слов’янських та Східноєвропейських Студій (BASEES) пропонує п’ять стипендій для українських науковців у галузі гуманітарних та соціальних наук. Програмою передбачається одноразова стипендія для підтримки інтелектуальної діяльності науковців у розмірі 1000 фунтів стерлінгів. Крім того, кожен із стипендіатів отримає членство в BASEES терміном на 12 місяців і зможе представити свої дослідження на регулярних семінарах BASEES Talks.

Стипендії зможуть отримати науковці, які наразі перебувають в Україні, працюють в українських академічних установах, мають ступінь доктора філософії (Ph.D) або еквівалент у галузі гуманітарних та соціальних наук, або навчаються в аспірантурі.

Щоб подати заявку на отримання стипендії необхідно заповнити аплікаційну форму до 31 січня 2023 року.

Деталі стипендіальної програми за посиланням.  

За будь-якою додатковою інформацією звертатися за адресою: office@basees.org.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»