2023-01-09

«Відновлення та модернізація України у повоєнний та післявоєнний час 2.0»: науковців запрошують поділитися власними напрацюваннями

Офіс підтримки вченого спільно з Українським інститутом науково-технічної експертизи та інформації (УкрІНТЕІ) ініціює проведення ІІ етапу циклу круглих столів «Відновлення та модернізація України у повоєнний та післявоєнний час».

«Відновлення та модернізація України у повоєнний та післявоєнний час 2.0»: науковців запрошують поділитися власними напрацюваннями

У рамках циклу круглих столів науковці матимуть змогу долучитися до дискусії та представити власне бачення за напрямами відновлення України повоєнного та післявоєнного періоду.

Графік проведення круглих столів за сферами дослідження

За результатами роботи всі пропозиції вчених сформують та передадуть до відповідних органів та інституцій з подальшим ініціюванням, підготовкою, супроводом та реалізацією. Стендові доповіді науковців будуть викладені на сайті Офісу підтримки вченого в окремій вкладці «Відновлення України», а надані пропозиції популяризують на інформаційних каналах Офісу підтримки вченого.

З інформацією про проведення І етапу круглих столів та стендові доповіді можна ознайомитися на офіційному сайті Офісу підтримки вченого.

Бажаючим долучитися до круглого столу та презентувати стендову доповідь необхідно заповнити онлайн-форму.

Раніше оголошено нові конкурси за програмою НАТО «Наука заради миру та безпеки» на 2023 рік.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»