2023-11-20

Викладач політехніки став золотим та бронзовим призером Чемпіонату України з карате серед дорослих

Майстер спорту України з карате, викладач кафедри фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Олександр Косяк став золотим та бронзовим призером Чемпіонату України з карате серед кадетів, юніорів, молоді та дорослих, що проходив у Чернівцях.

Викладач політехніки став золотим та бронзовим призером Чемпіонату України з карате серед дорослих

З 17 по 19 листопада 2023 року у місті Чернівці пройшли змагання Чемпіонату України з карате серед кадетів, юніорів, молоді та дорослих. 627 спортсменів з 16 областей України продемонстрували відмінні результати та високий рівень фізичної підготовки під час поєдинків. Висококваліфіковані судді визначали переможців та призерів у різних вікових та вагових категоріях, а глядачі активно підтримували учасників змагань.

Майстер спорту України з карате, викладач кафедри фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Олександр Косяк виборов золоту та бронзову медалі Чемпіонату України з карате серед дорослих. Спортсмен Полтавської політехніки поповнив власну скарбничку почесних трофеїв, ставши найкращим в категорії «командна ката серед дорослих» і посівши третю призову сходинку - в командному куміте.

Тренує спортсмена головний тренер дефлімпійської збірної України з карате, заслужений тренер України Микола Богодистий.

Науково-педагогічний та студентський колектив Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» щиро вітає призера та його тренера, пишається вагомими спортивними досягненнями! Бажаємо міцного здоров’я, життєвої енергії, фізичної наснаги у підкоренні нових вершин спортивного Олімпу!

Раніше випускник політехніки Олег Приймачов став срібним призером Всесвітніх ігор з єдиноборств-2023, а команда політехніки стала переможцем XIX Універсіади Полтавщини з баскетболу серед чоловіків.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»