2020-05-25

Викладачі стали учасниками освітнього серіалу від Мінцифри і Google

Викладачі магістерської програми 281 «Публічне управління та адміністрування» Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» стали учасниками освітнього серіалу «Цифрова грамотність державних службовців 1.0. на базі інструментів Google» і отримали сертифікати, що засвідчують успішне проходження базового курсу з цифрової грамотності.

Викладачі стали учасниками освітнього серіалу від Мінцифри і Google

Щороку кафедра публічного управління та адміністрування бере участь у тендері з відбору виконавців державного замовлення на підготовку за магістерською програмою за кошти Національного агентства з питань державної служби. Зараз НАДС активно працює з Міністерством цифрової трансформації України щодо підвищення цифрової грамотності державних службовців.

Освітній серіал «Цифрова грамотність державних службовців 1.0. на базі інструментів Google» розроблений у співпраці з компанією Google та втілений за підтримки швейцарсько-української Програми EGAP, що фінансується Швейцарською агенцією з розвитку та співробітництва та реалізується Фондом Східна Європа та Фондом Innovabridge. Він охоплює можливості та особливості функціонування безкоштовних сервісів Google для використання в професійній діяльності та повсякденному житті. З усім різноманіттям онлайн-інструментів допоможе розібратися сертифікований тренер Google for Education, директор Академії цифрового розвитку Антоніна Букач. А зірковий гість освітнього серіалу – народний депутат України Роман Грищук.

Після перегляду серій і проходження тестів на Національній онлайн-платформі з цифрової грамотності Дія. Цифрова освіта, кожен учасник навчився спільно редагувати документи онлайн, користуватися онлайн-сервісами, налаштовувати сповіщення щодо ключових слів, створювати Google-форми, використовувати глобальні статистичні дані, застосовувати лайфхаки в користуванні електронною поштою та ефективно організовувати роботу за допомогою цифрових рішень.

«Науково-педагогічні працівники магістерської програми кафедри публічного управління та адміністрування Національного університету імені Юрія Кондратюка постійно вмотивовані та здатні швидко адаптуватися до змін. Самоосвіта, саморозвиток та самовдосконалення неможливе без цифрової грамотності. Дякуємо НАДС та Міністерству цифрової трансформації за цікавий підхід до викладання. Долучайтеся! Освіта впродовж життя – це пізнавально, корисно та сучасно», – прокоментувала кандидат наук з державного управління, доцент кафедри державного управління та права Інна Кульчій.

Медіацентр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»