2023-01-18

Викладачів технічних спеціальностей запрошують стати учасниками курсу-інтенсиву від компанії Sigma Software

Упродовж 23-27 січня 2023 року відбудеться курс «Teachers’ smart up: winter productivity» для викладачів технічних спеціальностей коледжів та університетів від міжнародної ІТ-консалтингової компанії Sigma Software. Учасники обговорять менторинг, комерціалізацію власної ідеї, особливості створення e-learning курсу, обміняються практичними кейсами проєктного навчання. Наявна онлайн – реєстрація.

Викладачів технічних спеціальностей запрошують стати учасниками курсу-інтенсиву від компанії Sigma Software

Упродовж 23-27 січня 2023 року відбудеться курс «Teachers”smart up: winter productivity» для викладачів технічних спеціальностей коледжів та університетів. Серед запропонованих тем курсу: менторинг, комерціалізація власної ідеї, практичні кейси проєктного навчання, створення e-learning курсу, ефективне вивчення англійської мови, сторітелінг тощо.

Курс передбачає онлайн-навчання та практичну самостійну роботу, яка закріпить здобуті знання і навички та допоможе їх з легкістю впровадити до освітнього процесу.

Організатор заходу – освітня платформа, створена міжнародною ІТ-консалтинговою компанією Sigma Software для обміну знаннями та розвитку ІТ спільноти по всьому світу Sigma Software University у партнерстві з Асоціацією «ІТ Ukraine» та Kharkiv IT Cluster.

Докладніше про курс та як зареєструватися за посиланням.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»