2020-09-11

Викладачку політехніки нагородили Почесною грамотою Полтавської міської ради

Викладачка Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», майстер спорту України міжнародного класу, тренерка з пауерліфтингу Оксана Гордієнко з нагоди Дня фізичної культури і спорту відзначена Почесною грамотою Полтавської міської ради.

Викладачку політехніки нагородили Почесною грамотою Полтавської міської ради

Напередодні професійного свята, яке традиційно відзначають у другу суботу вересня, близько 50 спортсменам Полтавщини (у тому числі ветеранам, олімпійцям, тренерам)  вручили відзнаки та грошові премії. Урочистості провели у Полтавському  художньому музеї (галереї мистецтв) імені Миколи Ярошенка.

Серед відзначених за вагомі здобутки у спорті – майстер спорту України міжнародного класу, тренерка  з пауерліфтингу, викладачка кафедри фізичної терапії та ерготерапії факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Оксана Гордієнко. Спортсменка нагороджена Почесною грамотою виконавчого комітету Полтавської міської ради і премією.

За словами декана факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», кандидата педагогічних наук Наталії Беседи,  це – визнання  вагомих особистих  досягнень у спорті та роботі з обдарованою студентською  молоддю.

«Оксана Валеріївна на спортивних змаганнях, туристичних зльотах, екскурсіях завжди разом зі студентами. Своїм ентузіазмом пробуджує в їхніх серцях жагу до перемоги і вчить їх власним прикладом, досягненнями в спорті відстоювати та захищати честь Національного університету імені Юрія Кондратюка. Від імені всього науково-педагогічного та студентського колективів політехніки бажаємо  міцного здоров’я,  наснаги, сили для досягнення нових спортивних і професійних висот!» – побажала декан.

Оксана Гордієнко тренує чемпіонку світу з паерліфтингу, випускницю факультету фізичної культури та спорту Національного університету імені Юрія Кондратюка Дарію Бражник, яку також відзначили премією за вагомі спортивні досягнення  з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Вітаємо з нагородами і пишаємось! Бажаємо нових здобутків та спортивних перемог!

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»