2021-12-31

Випускникам-магістрам вручили дипломи та нагороди за особливі досягнення

29 грудня у Центрі культури і студентської творчості відбулася церемонія вручення магістерських дипломів випускникам Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». 168 кращих випускників університету відзначили за високі освітні, наукові та спортивні досягнення, активну громадську позицію та міжнародну діяльність.

Випускникам-магістрам вручили дипломи та нагороди за особливі досягнення

Цьогоріч навчання у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» завершили 618 магістрів, з них 108 випускників отримали диплом з відзнакою (101 випускник денної форми навчання і 7 випускників заочної форми навчання).

Магістерські дипломи з відзнакою отримали випускники спеціальностей «Економіка», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік і оподаткування», «Публічне управління та адміністрування», «Менеджмент», «Міжнародні економічні відносини», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Комп’ютерна інженерія», «Комп’ютерні науки», «Автомобільний транспорт», «Галузеве машинобудування», «Прикладна механіка», «Телекомунікації та радіотехніка», «Архітектура та містобудування», «Будівництво та цивільна інженерія», «Геодезія та землеустрій», «Нафтогазова інженерія та технології», «Технології захисту навколишнього середовища», «Філологія. Галузевий переклад. Англійська. Німецька», «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація», «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», «Фізична культура і спорт».

Зі знаменною подією випускників-магістрів привітали ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко, директорка Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права, доктор економічних наук, професор Ірина Черниш, заступниця директора Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки, кандидатка економічних наук, доцентка Ксенія Вергал, заступник директора Навчально-наукового інституту нафти і газу, кандидат технічних наук Олександр Матяш, директор Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою, доктор економічних наук, доцент Григорій Шарий,  декан гуманітарного факультету, кандидатка педагогічних наук, доцентка Анна Агейчева, декан факультету фізичної культури та спорту, доктор педагогічних наук, професор Ліна Рибалко,  науково-педагогічні працівники університету.

За словами ректора університету, професора Володимира Онищенка, приємно відзначати цілеспрямованих, амбітних та конкурентоспроможних випускників, які власними досягненнями утверджують освітній бренд Полтавської політехніки як провідного освітнього закладу, де відмінно поєднуються понад двохсотлітні традиції, європейські інновації та працюють досвідчені професіонали, які щедро діляться власними знаннями і досвідом зі студентами.

«Ми вітаємо нове покоління магістрів, які успішно навчалися протягом п’яти з половиною років. Мені надзвичайно приємно констатувати той факт, що ви вступали в Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка, а завершуєте навчання в багатопрофільному класичному Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», який 12 грудня згідно до статуту відзначив свій день народження, а саме 203 роки здійснюються освітні традиції у нашому закладі вищої освіти. Ви це повинні знати і пишатися такою багаторічною, потужною історією закладу, в якому ви навчалися.

Я особисто, як випускник, надзвичайно пишаюся цими добрими традиціями. Диплом випускника Полтавської політехніки – це путівка в життя, яка відкриває широкі можливості. Розумію, що ви закінчуєте рік в непростих економічних умовах, багато викликів, пов’язаних, в першу чергу, з пандемією COVID-19, але, повірте, ми відслідковуємо історії успіху наших випускників – переважна більшість по життю досягли професійних успіхів.

Тож я бажаю вам, щоб наступний рік приніс вам реалізацію всіх ваших планів, задумів! На такому позитиві, з такими посмішками я хотів би, щоб ви, шановні випускники, зустріли і завтрашній день, і Новий рік, і щоб в наступному році були тільки позитивні емоції. Університет пишається новим поколінням молодих висококваліфікованих фахівців, вашим науково-освітнім потенціалом і вагомими досягненнями, за якими майбутнє нашої країни!

Вітаю вас з завершенням навчання і новорічними святами!» – привітав ректор університету, професор Володимир Онищенко.

Випускників ННІ фінансів, економіки, управління та права, ННІ нафти і газу, ННІ архітектури, будівництва та землеустрою, ННІ інформаційних технологій та робототехніки, гуманітарного факультету і факультету фізичної культури та спорту також відзначили за високі освітні і наукові досягнення, здобутки у навчальній та науковій роботі, спортивній діяльності, міжнародну діяльність і активну громадську позицію.

Промову від імені спільноти випускників Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» 2021 року виголосив магістр спеціальності «Нафтогазова інженерія та технології» Навчально-наукового інституту нафти і газу, перший віце-президент Студентського парламенту університету у 2019-2020 роках, голова студентського осередку міжнародної Спілки інженерів нафтовиків у 2018-2019 роках Дмитро Ключка:

«Здається, що тільки вчора ми з хвилюванням переступали поріг університету, а сьогодні – випускники! Півтора роки пролетіли непомітно, і завтра перед нами відкриються тисячі доріг, але кожен із нас обере свою. Ми всі добре знаємо, що знання, отримані нами в університеті, назавжди залишаться нашим цінним інтелектуальним капіталом.

Дорогі викладачі, ваша благородна місія порівняна із мистецтвом, яке дарує нам справжнє натхнення і веде за собою до світла. Особлива подяка ректору університету – Володимиру Олександровичу, за батьківське піклування про молодь, підтримку студентських ініціатив, за титанічні зусилля динамічного розвитку університету, за віддані душу та серце! Полтавська політехніка – це бренд, це престиж, це лідер визнаний в Україні і за її межами. А ми назавжди залишимось тією єдиною політехнічною родиною – дружньою та непереможною. Я закликаю кожного пам’ятати нашу альма матер, адже університет виконав свою високу місію. Від сьогодні кожен з нас може гордо сказати: «Я – випускник Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»! Vivat університет! Vivat professore! Vivat випускники Полтавської політехніки!»

Грамотою ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «За успіхи у навчанні та зразкове виконання обов’язків старости академічної групи» нагороджено:

Ярославу Козловську – випускницю спеціальності «Економіка» Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права.

Грамотою ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «За активну громадську позицію, високі досягнення у навчальній та науковій роботі» нагороджено:

Євгенія Калініченка – випускника спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Навчально – наукового інституту фінансів, економіки, управління та права;

Дар`ю Корнієнко – випускницю спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Навчально – наукового інституту фінансів, економіки, управління та права.

Грамотою ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «За високі досягнення у навчальній та науковій роботі» нагороджено:

Руслану Штанько – випускницю спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування Навчально – наукового інституту фінансів, економіки, управління та права;

Марину Котелевець – випускницю спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права;

Лілю Токаюк випускницю спеціальності «Облік і оподаткування» Навчально – наукового інституту фінансів, економіки, управління та права;

Владиславу Падусенко – випускницю спеціальності «Облік і оподаткування» Навчально – наукового інституту фінансів, економіки, управління та права;

Оксану Устенко – випускницю спеціальності «Менеджмент» Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права; за перемогу у фінальному турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Менеджменту природоохоронної діяльності»;

Віту Жартовську – випускницю спеціальності «Менеджмент» Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права.

Грамотою ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «За високі досягнення у навчальній роботі» нагороджено:

Михайла Бутенка – випускника спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права;

Ольгу Писарєву – випускницю спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права;

Тетяну Кириченко – випускницю спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права;

Анну Чумаченко – випускницю спеціальності «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» Навчально – наукового інституту фінансів, економіки, управління та права.

Грамотою ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «За активну наукову та громадську роботу» нагороджено:

Руслану Сіору – випускницю спеціальності «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права, за перемогу у фінальному турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі «Економіка підприємства».

Грамотою ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «За відмінні успіхи у навчанні та високі наукові й освітні досягнення» нагороджено:

Віктора Коваленка – випускника спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки, призера фінального етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт;

Іван Коваленка – випускника спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки;

Станіслава Мигаля – випускника спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки;

Ярослава Денисенка – випускника спеціальності «Комп’ютерна інженерія» Навчально – наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки;

Анастасію Клочко – випускника спеціальності «Комп’ютерні науки» Навчально – наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки;

Миколу Яреська – випускника спеціальності «Автомобільний транспорт» Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки, призера фінального етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Транспортні технології»;

Сергія Вишневського – випускника спеціальності «Галузеве машинобудування» Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки;

Ростислава Рудика – випускника спеціальності «Галузеве машинобудування» Навчально – наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки;

Сергія Гудзя –  випускника спеціальності «Прикладна механіка» Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки;

Юлію Токар – випускницю спеціальності «Телекомунікації та радіотехніка» Навчально – наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки;

Дмитра Телешуна – випускника спеціальності «Телекомунікації та радіотехніка» Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки.

Грамотою ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «За активну наукову роботу та відмінні успіхи в навчанні» нагороджено:

Станіслава Зосіма – випускника спеціальності «Архітектура та містобудування» Навчально – наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою, учасника програм міжнародних академічних обмінів Полтавської політехніки, зокрема в Бельгії та Китаї;

Тетяну Совенко – випускницю спеціальності «Архітектура та містобудування» Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою;

Тетяну Недождій – випускницю спеціальності «Архітектура та містобудування» Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою;

Грамотою ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «За високі успіхи в навчанні» нагороджено:

Артема Суліма – випускника спеціальності «Нафтогазова інженерія та технології» Навчально-наукового інституту нафти і газу;

Владислава  Ірклієнка – випускника спеціальності «Нафтогазова інженерія та технології» Навчально-наукового інституту нафти і газу.

Грамотою ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «За наполегливість та відмінні успіхи у навчанні» нагороджено:

Андрія Маяцького – випускника спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою;

Юлію Криворучко – випускницю спеціальності «Геодезія та землеустрій» Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою.

Грамотою ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «За активну громадську позицію» нагороджено:

Наталію Курнакову – випускницю спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Навчально – наукового інституту фінансів, економіки, управління та права.

Грамотою ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «За активну громадську позицію та участь у науковій діяльності кафедри й університету»  нагороджено:

Ніну Івасенко – випускницю спеціальності «Менеджмент» Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права.

Грамотою ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «За активну громадську позицію, наукову роботу та відмінні успіхи у навчанні» нагороджено:

Катерину Андрієць – випускницю спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою;

Марину Пенц – випускницю спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою;

Тетяну Совенко – випускницю спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою;

Аліну Коновал – випускницю спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою.

Грамотою ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «За активну громадську позицію, громадську та наукову роботу, відмінні успіхи у навчанні, багаторічну участь у роботі студентського самоврядування університету» нагороджено:

Анастасію Гаврилко – випускницю спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою.

Грамотою ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «За активну громадську позицію та високі успіхи у навчанні» нагороджено:

Михайла Крендича – випускника спеціальності «Нафтогазова інженерія та технології» Навчально-наукового інституту нафти і газу, президента Студентського парламенту у 2019 році;

Олександра Коровайного – випускника спеціальності «Нафтогазова інженерія та технології» Навчально – наукового інституту нафти і газу.

Грамотою ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «За високі успіхи у навчанні та зв’язок з виробництвом» нагороджено:

Станіслава Непочатова – випускника спеціальності «Нафтогазова інженерія та технології» Навчально-наукового інституту нафти і газу;

Давида Арсеняна – випускника спеціальності «Нафтогазова інженерія та технології» Навчально – наукового інституту нафти і газу.

Грамотою ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «За активну громадську позицію, високі успіхи у навчанні та зв’язок з виробництвом» нагороджено:

Дмитра Крутька – випускника спеціальності «Нафтогазова інженерія та технології» Навчально-наукового інституту нафти і газу; куратора по роботі з гуртожитками Студентського парламенту.

Грамотою ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «За успішне поєднання навчання з професійною діяльністю» нагороджено:

Оксану Лейко – випускницю спеціальності «Геодезія та землеустрій» Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою;

Тетяну Рукас - випускницю спеціальності «Геодезія та землеустрій» Навчально – наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою.

Грамотою ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «За високі успіхи у навчанні та зв’язок з виробництвом»  нагороджено:

В’ячеслава Герасименка - випускника спеціальності «Нафтогазова інженерія та технології» Навчально – наукового інституту нафти і газу.

Грамотою ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «За високі успіхи у навчанні та активну міжнародну діяльність»  нагороджено:

Мохамеда Ікдивеша - випускника спеціальності «Нафтогазова інженерія та технології» Навчально – наукового інституту нафти і газу.

Грамотою ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «За високі успіхи у науковій роботі та активну діяльність у студентському житті» нагороджено:

Дмитра Ключку - випускника спеціальності «Нафтогазова інженерія та технології» Навчально – наукового інституту нафти і газу, першого віце-президента Студентського парламенту університету у 2019-2020 роках, голову студентського осередку міжнародної Спілки інженерів нафтовиків у 2018-2019 роках;

Тетяну Сергу – випускницю спеціальності «Технології захисту навколишнього середовища» Навчально – наукового інституту нафти і газу.

Грамотою ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «За високі досягнення у навчанні та плідну науково – дослідницьку роботу» нагороджено:

Карину Шімон – випускницю спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» гуманітарного факультету;

Жанну Киричок – випускницю спеціальності «Фізична культура і спорт» факультету фізичної культури та спорту;

Євгенію Лучко – випускницю спеціальності «Фізична культура і спорт» факультету фізичної культури та спорту.

Грамотою ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «За високі спортивні досягнення й особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту в університеті, високі досягнення у навчанні та плідну науково-дослідницьку роботу» нагороджено:

Ярослава Сушка – випускника спеціальності «Фізична культура і спорт» факультету фізичної культури та спорту, майстра спорту України міжнародного класу, чемпіона і рекордсмена України, чемпіона та призера Європи та світу.

Грамотою ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «За активну участь у громадському житті університету» нагороджено:

Анну Кравченко – випускницю спеціальності «Філологія» гуманітарного факультету;

Карину Маілову – випускницю спеціальності «Філологія» гуманітарного факультету;

Катерину Хоменко – випускницю спеціальності «Філологія» гуманітарного факультету;

Аліну Шиян – випускницю спеціальності «Філологія» гуманітарного факультету, кураторку навчально-наукового напряму Студентського парламенту університету.

Викладачі, друзі та рідні бурхливими оплесками привітали випускників Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» 2021 року, а студенти політехніки подарували випускникам зворушливий танець.

Минулого року у ювілейний для Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» рік 156 магістрів отримали дипломи з відзнакою за успішне навчання.

Вітаємо випускників, бажаємо нових наукових та спортивних досягнень, професійного та особистісного зростання! Університет пишається новим поколінням молодих висококваліфікованих фахівців з потужним науково-освітнім потенціалом, вагомими досягненнями, за якими майбутнє нашої країни!

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»