2020-12-28

Волейбольний клуб «Решетилівка» передав музею спортивної слави університету подарунок до ювілею

ВК «Решетилівка» привітав науково-педагогічний та студентський колектив Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» з 90-річчям університету – музей спортивної слави політехніки поповнився ще одним унікальним експонатом.

Волейбольний клуб «Решетилівка» передав музею спортивної слави університету подарунок до ювілею

Директор волейбольного клубу «Решетилівка», майстер спорту України з волейболу Сергій Котьман та колектив клубу зустрілись з ректором університету Володимиром Онищенком. Спортсмени побажали натхнення, життєвого оптимізму, нових наукових та спортивних звершень і презентували футболку, яка поповнила експозицію музею спортивної слави університету.

Серед гравців клубу – студенти факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»: Богдан Оніпко (група 301-ГС), Максим Ведашенко (група 401-ГЗ), Сергій Гутиря (група 101-пТН) та випускник 2020 року Артем Півень. Вони формують потужний спортивний потенціал клубу та роблять вагомий особистий внесок у розвиток волейболу на Полтавщині.

«Пишаємося тим, що студенти Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» у складі волейбольного клубу «Решетилівка» прославляють університет і Полтавщину своїми високими спортивними досягненнями! У 2019-2020 ігровому сезоні четверо наших спортсменів стали чемпіонами України у другій лізі та срібними призерами Кубку України.

Сподіваємося на подальшу співпрацю в напрямі успішного працевлаштування випускників факультету фізичної культури та спорту, адже в університеті створенні сприятливі умови для занять спортом, діє 25 секцій. Серед випускників нашого факультету – чемпіони України та світу, майстри спорту з гирьового та більярдного спорту, призери Всеукраїнських та міжнародних змагань.

Радо запрошуємо на навчання до університету талановитих юних спортсменів! З Полтавською політехнікою мрії неодмінно здійснюються!» – прокоментувала кандидат педагогічних наук, декан факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Наталія Беседа.

Волейбольний клуб «Решетилівка», створений у 2019 році за підтримки голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького та секретаря Решетилівської міської ради Оксани Дядюнової, у першому гральному сезоні став фіналістом Кубку України 2019 – 2020. Команда стала першим в історії українського волейболу клубом з другої ліги, який вийшов до фіналу Кубку України.

Футбольний клуб «Ворскла» також привітав політехніку з ювілеєм і нагородив переможців спортивного конкурсу.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»