2020-12-19

Волонтери політехніки стали помічниками Святого Миколая і відвідали дитячий будинок-інтернат

Представники студентського самоврядування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» провели благодійну акцію до Дня Святого Миколая та подарували свято дітям з особливими освітніми потребами.

Волонтери політехніки стали помічниками Святого Миколая і відвідали дитячий будинок-інтернат

Профспілковий комітет студентів та аспірантів і студентський  парламент  Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» провели щорічну благодійну акцію до Дня Святого Миколая. Збір, анонсований представниками студентського самоврядування, тривав до 10 грудня. Варто відзначити, що волонтери не приймали кошти. Зібрані подарунки від студентів, викладачів та співробітників університету – одяг, іграшки, канцелярські товари та солодощі передали вихованцям Новосанжарського дитячого будинку-інтернату.

За словами голови профспілкового комітету студентів та аспірантів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Олександра  Дроботі,  новорічні свята – ще один чудовий привід подарувати маленьким серцям часточку власного душевного тепла.

«Щорічно проводимо благодійні акції, варто відзначити, що кількість небайдужих до чужого горя, бажаючих допомогти, щоразу зростає. Ми передаємо зібрані речі, одяг та дитячі книги до дитячих  притулків, навчальних  та виховних установ. До вихованців Новосанжарського дитячого будинку-інтернату завітали вперше», – прокоментував голова профкому.

Подарунки вихованцям закладу передали представники студентського самоврядування – Мкртіч Акопян, Людмила Билим, голова профспілкового комітету студентів та аспірантів Олександр Дроботя та президент студентського парламенту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Олександр Литвиненко. Зустріч відбулася з урахуванням усіх карантинних обмежень та дотриманням соціальної дистанції.

Після зняття карантинних обмежень волонтери планують провести для дітей розважальні заходи, адже діти потребують уваги, спілкування і підтримки.

Медіа -центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»