2022-03-25

Волонтерський штаб політехніки отримав гуманітарну допомогу з Німеччини

До волонтерського штабу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», координованого Студентським парламентом університету, прибув вантаж гуманітарної допомоги з Німеччини, який спрямовано до Харкова.

Волонтерський штаб політехніки отримав гуманітарну допомогу з Німеччини

Днями до волонтерського штабу Полтавської політехніки надійшла гуманітарна допомога з Німеччини. Дитяче харчування, засоби особистої гігієни, медикаменти вирушили внутрішньо переміщених осіб та мешканців міста Харків, і частково для потреб українських військових.

«За отримання вантажу гуманітарної допомоги  дякуємо благодійній організації «Mdantsane». Організація з 2014 працює в Україні, допомагаючи дітям вулиці, дітям сиротам з особливими потребами, а останні декілька років організовувала відпочинок для дітей із зони ООС та дітей сиріт з особливими потребами. 

А сьогодні надає допомогу  військовим, захисникам України, яким потрібні медикаменти.

Дякую особисто пану Крістофу Брумме і Тетяні Пєшковій, доценту кафедри германської філології та перекладу Полтавської політехніки, за успішну співпрацю.

Гуманітарний вантаж від студентів Полтавської політехніки буде направлено до міста Харків. 

Дякую ректору Каразінського університету Тетяні Кагановській за сприяння в реалізації цільової та адресної допомоги Збройним Силам України», – прокоментував ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко.

Нагадаємо, у політехніці створили волонтерський штаб, нещодавно ректор передав волонтерському штабу теплі речі для переселенців.