2021-10-14

Вперше у Полтаві відбудеться Фестиваль повітряних куль «Монгольф’єрія»

17 жовтня на стадіоні Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбудеться унікальний фестиваль повітряних куль «Монгольф’єрія». Усі бажаючі зможуть відчути неповторну атмосферу польоту на повітряній кулі в оточенні величезних аеростатів та зробити яскраві Instagram-фото. Старт події – о 16.00, квитки продаються онлайн. Для студентів і співробітників політехніки вхід вільний.

Вперше у Полтаві відбудеться Фестиваль повітряних куль «Монгольф’єрія»

17 жовтня вперше в Полтаві, на стадіоні Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбудеться унікальний Фестиваль повітряних куль «Монгольф’єрія», організований за сприяння Повітроплавного товариства «Монгольф’єр» та громадської спілки «Українське повітроплавне товариство».

Усі бажаючі зможуть насолодитися прив’язним польотом на повітряній кулі в оточенні величезних аеростатів, під музичний супровід запального ді-джея та зробити яскраві фото на згадку. Політ триватиме до 10 хвилин на висоті до 30 метрів. Старт події – о 16:00 17 жовтня.

Квитки можна замовити онлайн на сайті фестивалю.

Зручний варіант обираєте самостійно.

Увага! Сертифікати необхідно придбати на сайті заздалегідь, адже їхня кількість обмежена. Вартість сертифікатів може коливатися у залежності від дати придбання квитків.

Вартість вхідних квитків на локації Фестивалю повітряних куль:

  • дітям 6 -12 років – 50 грн;
  • дорослим – 120 грн.

Вартість включає в себе вхід на локацію, знайомство із повітроплаванням, можливості самостійної некомерційної фото/відеозйомки. До 5 років – безкоштовно.

Вартість пакету «Вхід + прив’язний політ» включає:

  • дітям до 12 років – 490 грн;
  • дорослим – 690 грн.

Вартість включає вхід на локації Фестивалю та прив’язний політ на повітряній кулі для однієї людини до 30 метрів (в корзині до 6 учасників). Ви зможете відірватися від землі на аеростаті під керівництвом досвідченого пілота. Тривалість польоту – до 10 хвилин, а висота підйому на рівні десятиповерхівки.

Кількість місць обмежена, можливе припинення продажу квитків.

Організатори враховують необхідні карантинні обмеження, величезна локація дозволяє учасникам дотримуватися кількаметрової дистанції, а вхід на Фестиваль можливий за наявності засобів індивідуального захисту – медичної маски чи респіратора.

Зверніть увагу! Дати проведення Фестивалю можуть бути змінені на будні чи вихідні дні у випадку несприятливих погодних умов (сильні пориви вітру понад 4м/с, опади) або іншими форс-мажорними обставинами. У такому випадку сертифікати залишаються актуальними на нові дати проведення Фестивалю повітряних куль, у найближчий час.

У разі переносу Фестивалю стежте за анонсами на сайті та офіційних сторінках Фестивалю у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Неймовірні враження усім любителям польотів на повітряних кулях гарантовані!

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»