2022-02-12

WWF-Україна оголосила набір студентів і випускників університету на Лідерську програму для молоді

Хочеш змінювати світ? Змінюй його разом з WWF-Україна! Оголошено набір на Лідерську програму для молоді. Освітня програма розрахована на студентів та нещодавніх випускників закладів вищої освіти. Якщо ви відчуваєте, що ця програма просто створена для вас — заповніть форму та надішліть мотиваційний лист.

WWF-Україна оголосила набір студентів і випускників університету на Лідерську програму для молоді

Лідерська програма WWF-Україна – це освітня програма для молодих людей, які зацікавлені у темах екології, природоорієнтованих рішень та громадської діяльності, і бажають розвинути навички для створення власних ініціатив або проєктів.

Навчання у програмі триватиме 5 місяців та відбуватиметься за модульною системою (2 вихідних дні на місяць) у змішаному форматі: онлайн (у Zoom) та, за сприятливих епідеміологічних умов, – офлайн.

Перша обов’язкова зустріч учасників відбудеться у форматі офлайн 5-6 березня 2022 в Києві.

Участь у програмі безкоштовна.

Подати заявку на навчальну програму від WWF-Україна можна за посиланням: https://forms.gle/cwCMbPcrgENARRhb7  

Кінцевий термін подання заявки: 18:00, 15 лютого 2022 року

Стати учасником можна, якщо тобі 16-25 років і ти:

  • Зацікавлений(-а) в тематиці довкілля, клімату, охорони природи
  • Хочеш втілити власний екологічний проєкт або долучитися до такої роботи в команді однодумців
  • Готовий(-а) діяти і гарантуєш свою активну участь у програмі
  • Поділяєш цінності WWF
  • Прошов(-ла) повний курс вакцинації від COVID-19 або на час проведення офлайн-зустрічей матимеш довідку про негативний результат ПЛР-тесту

Протягом навчання у програмі на учасників очікують тренінги, присвячені лідерству, проєктному менеджменту, довкіллю та клімату, природоорієнтованим рішенням, комунікаціям та іншим екологічним темам. Також, учасники матимуть можливість запропонувати та обрати декілька навчальних тем самостійно!

Під час офлайн навчання організатори забезпечують учасників харчуванням, житлом та роздатковими матеріалами, а також, за потреби, відшкодовують проїзд.

По закінченню курсу надається сертифікат участі у програмі, а випускники стануть основою спільноти, з якою WWF-Україна разом розвиватиме молодіжну програму та природоохоронний рух далі!

Після етапу відбору учасників за формою, організатори сповістять про результати та наступні кроки для всіх аплікантів.

Подробиці на сайті проєкту.

Освітня програма WWF-Україна створена в рамках проєкту INSURE: запровадження природоорієнтованих рішень в Порядок денний реформ в України (movIng Nature baSed climate solutions into Ukraine’s Reform agEnda) за підтримки Шведського агентства з питань міжнародної співпраці та розвитку (Sida).

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»