2023-02-07

«Якісні методи досліджень у США»: дослідницькими парадигмами з українськими науковцями та студентами поділиться засновник The Grad Academy Jonathan Cisco

8 лютого 2023 року в рамках проєкту Ukraine Global Faculty відбудеться лекція директора з освіти в Coursetune, старшого наукового співробітника Академії вищої освіти, засновника The Grad Academy, академічної консультаційної групи для професорів і аспірантів Jonathan Cisco. Учасники дізнаються про основні елементи якісних методів у США, дослідницькі парадигми, обговорять приклади ефективних наукових кейсів.

«Якісні методи досліджень у США»: дослідницькими парадигмами з українськими науковцями та студентами поділиться засновник The Grad Academy Jonathan Cisco

Для студентів, аспірантів та викладачів українських закладів вищої освіти триває проєкт Ukraine Global Faculty, у рамках якого зарубіжні професори з провідних університетів, топексперти та підприємці читають онлайн-лекції для української аудиторії.

8 лютого 2023 року у рамках проєкту відбудеться лекція «An Introduction to Qualitative Methods in Research in the United States». Спікером виступить Jonathan Cisco, директор з освіти в Coursetune, старший науковий співробітник Академії вищої освіти і засновник The Grad Academy, академічної консультаційної групи для професорів і аспірантів.

Під час лекції учасники дізнаються про основні елементи якісних методів, які використовують науковці Сполучених Штатів Америки у своїх дослідженнях, дослідницькі парадигми, якісні дизайни, а також розглянуть деякі приклади дослідницьких питань, які піддаються якісному аналізу.

Початок заходу о 17:00 за київським часом, тривалість – 90 хвилин. Мова лекції – англійська із синхронним перекладом українською мовою.

Щоб отримати безкоштовний доступ до онлайн-лекції, потрібно зареєструватись на веб-сторінці заходу.

Нагадаємо, стартує курс з підвищення кваліфікацій напряму TEST AUTOMATION (JAVA) для викладачів університетів.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»