2024-02-29

«Юридична освіта майбутнього»: школярів, студентів та молодих науковців запрошують взяти участь у конкурсі

Рада молодих юристів України, Інститут політико-правових та релігійних досліджень, Київська Мала академія наук учнівської молоді запрошують учнів закладів загальної середньої освіти, студентів, аспірантів та молодих науковців університетів взяти участь у Всеукраїнському молодіжному конкурсі «Юридична освіта майбутнього». Дедлайн подання конкурсних робіт – 30 квітня 2024 року.

«Юридична освіта майбутнього»: школярів, студентів та молодих науковців запрошують взяти участь у конкурсі

Рада молодих юристів України, Інститут політико-правових та релігійних досліджень, Київська Мала академія наук учнівської молоді організовують Всеукраїнський молодіжний конкурс «Юридична освіта майбутнього».

Метою Конкурсу є підтримка обдарованої молоді та внутрішньо переміщених осіб, виявлення проблемних питань юридичної освіти та шляхи їхнього вирішення, залучення студентів до процесів покращення якості вищої юридичної освіти в Україні, молодих науковців до інтеграції юридичної освіти в європейський освітній простір, професійна орієнтація школярів та аналітика питання підвищеної популярності професії юриста серед абітурієнтів. Конкурс відбудеться за сприяння Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Прийом конкурсних робіт триватиме до 30 квітня 2024 року.

Учасниками конкурсу є:

  • група 1 – учні загальноосвітніх навчальних закладів (з 8 класу);
  • група 2 – студенти та аспіранти закладів вищої освіти;
  • група 3 – викладачі закладів вищої освіти (до 35 років).

Для участі у конкурсі необхідно:

  • заповнити заявку до 30 квітня 2024 року;
  • надіслати конкурсну роботу на е-адресу: krmjua@gmail.com, вказавши у темі повідомлення наприклад «На конкурс Петренко П.».

Детальніша інформація про умови та етапи проведення Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Юридична освіта майбутнього» за посиланням.

Нагадаємо, студентів запрошують взяти участь у стипендіальній програмі від Республіки Корея, а у березні стартує реєстрація для участі у вступних випробуваннях.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»