2024-08-23

З Днем Державного Прапора України!

Наш Прапор – це символ духу України, національної єдності та гідності. Нехай синьо-жовтий стяг гордо в'ється на вітрі свободи, пробуджує почуття патріотизму і гуртує нас усіх у протистоянні ворогу!

З Днем Державного Прапора України!

Третій рік поспіль український народ відзначає одне з найважливіших державних свят –  День Державного Прапора України в умовах жорстокої повномасштабної війни, яку розв’язала росія  проти волелюбної української нації.

В ці дні, як ніколи, ми  громадяни України, усвідомлюємо важливість і значимість державного суверенітету, територіальної цілісності та незалежності своєї Батьківщини. Синьо-жовтий стяг став не лише візуальним виявом обличчя нації, а й символом незламності, міцності духу, стійкості і віри в перемогу.  

День Державного прапора уособлює пам'ять народу про віковічну історію боротьби наших волелюбних предків за свою самостійну вільну державу. Тисячі поколінь поклали на вівтар найголовніше – своє життя, заради утвердження суверенної України. І зараз наші  відважні Захисники та Захисниці ведуть праведну боротьбу з ненависним ворогом за рідну неньку-Україну, за свої родини, за українські традиції і демократичні цінності справжньої європейської держави.   

Сьогодні ми засвідчуємо нашу щиру повагу Збройним Силам України, ветеранам та ветеранкам, волонтерам та всім тим, хто робить свій внесок у захист незалежності та територіальної цілісності України.

 Вшанування Державного Прапора – це не лише відновлення історичної пам’яті, але й потужна жива традиція, що надихає і об’єднує усі покоління українців заради великої боротьби за світле майбутнє своєї нації та держави.

Слава Україні! Героям слава!