2024-08-29

Заступник голови Комітету з Національної премії України імені Бориса Патона, заступник голови Наглядової ради Вадим Стогній взяв участь у розширеному засіданні приймальної комісії Національного університету імені Юрія Кондратюка

У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулось розширене засідання приймальної комісії за участю заступника голови Наглядової ради, заступником голови Комітету з Національної премії України імені Бориса Патона Вадима Стогнія. Учасники обговорили особливості перебігу вступної кампанії-2024.

Заступник голови Комітету з Національної премії України імені Бориса Патона, заступник голови Наглядової ради Вадим Стогній взяв участь у розширеному засіданні приймальної комісії Національного університету імені Юрія Кондратюка

Під час засідання учасники обговорили особливості перебігу вступної кампанії-2024. Відповідно до представлених матеріалів на розширеному засіданні приймальної комісії Полтавська політехніка є беззаперечним лідером серед ЗВО Полтавщини.

Важливо, що заступник голови Комітету з Національної премії України імені Бориса Патона, заступник голови Наглядової ради Вадим Стогній відмітив динамічний розвиток Полтавської політехніки та злагоджену роботу команди університету. Проміжні результати ступної кампанії стали яскравим прикладом дієвої роботи університету та показали її популярності серед абітурієнтів.

 

«Я вже багато років маю відношення до Полтавської політехніки безпосередньо як заступник голови Наглядової ради. Університет продовжує динамічний розвиток незважаючи на труднощі, перш за все, пов’язані з воєнним станом, з постійними перешкодами проведенню навчальних занять.

Працівники університету не бояться брати на себе відповідальність, вміють організувати процес та давати результати.

Сьогоднішні проміжні результати вступу свідчать, що університет впевнено рухається до поставлених цілей. Заклад пройшов довгий шлях до того, як став Полтавською політехнікою, але сьогодні це вже класичний університет.

І сьогоднішні результати колективу університету переконали мене в тому, що робота ведеться у правильному напрямку. Конкурентне середовище вимагає результатів, і ми маємо ці результати. Тому вперед до нових успіхів!», – відзначив заступник голови Наглядової ради університету Вадим Стогній.

«Третій рік поспіль ми проводимо вступну кампанію в умовах повномасштабного вторгнення. За попередніми результатами вступної кампанії ми можемо впевнено стверджувати, що ми є беззаперечним лідером Полтавської області та посідаємо провідні позиції серед закладів вищої освіти України.

Щодо кількості поданих заяв Полтавська політехніка увійшла до ТОП-20 кращих університетів України, а кількість заяв сягала близько 7000. Це гарний показник, який є свідченням високих рейтингових позицій нашого університету.

Найважливіший рейтинг – той, який вибудовують абітурієнти голосуючи своїми заявами на вступ», – наголосив ректор Полтавської політехніки, професор Володимир Онищенко.

Щодо проміжних результатів вступної кампанії поінформував відповідальний секретар приймальної комісії, проректор з науково-педагогічної роботи Богдан Коробко. Він представив дані щодо кількості зарахованих абітурієнтів до університету, зазначивши про високий рівень цьогорічного набору.

Відеосюжет про розширене засідання приймальної комісії Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/share/v/TG4kFXS52n8i9wR4/?mibextid=UalRPS

Нагадаємо, вступники Полтавської політехніки обирають спеціальності, необхідні для повоєнного відновлення України.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»