2019-10-10

Збірна університету з міні-футболу стала кращою в області

7-10 жовтня проходить обласна Спартакіада «Спорт для всіх у кожному гуртожитку» серед студентських команд вищих навчальних закладів міста Полтави. Збірна ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка відзначилася перемогою у спортивних змаганнях з міні -футболу

Збірна університету з міні-футболу стала кращою в області

«Спорт для всіх – здоров’я для кожного» – під таким гаслом вже понад 10 років функціонує мережа центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». З метою популяризації різних видів спорту та залучення студентської молоді до рухової активності щорічно проводиться Обласна Спартакіада «Спорт для всіх у кожному гуртожитку» серед команд вищих навчальних закладів міста.

«Ми працюємо, аби допомогти кожному українцеві віднайти свій власний шлях до здоров’я і благополуччя через заняття фізичною культурою та спортом! – наголошують у Всеукраїнському центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». – Це ініціатива, що включає в себе діяльність в рамках різних спортивних дисциплін, використовує різноманітні методології проведення спортивних заходів, що забезпечує доступ до них широких верств населення», – зазначають організатори.

Збірна команда ПолтНТУ у складі: Михайла Артюшенка (гр. 402-Б), Вадима Білана (гр. 501-ГС), Олександра Печарського (гр. 601-ГС), Романа Гончара (гр. 401-СЕ), Олега Любчича (гр. 401-БЗ), Артема Пилипенка (гр. 201-НГ), Андрія Койнаша (гр. 201-ГС), Дениса Вчерашнього (гр. 402-НГ), Гліба Ксьонза (гр. 301-НЗ), Дмитра Копичка (гр. 302-ЕМ), Артема Чурілова (гр. 201-НГ), Ярослава Бублія (гр. 101-ГС), Дмитра Демяновського (гр. 101-ГС), Віталія Швацького (гр.101-ЕП) здобула перше місце у спортивних змаганнях обласної Спартакіади з міні-футболу.

Тренує команду старший викладач кафедри фізичної культури та спорту ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка, тренер з футболу, арбітр національної категорії Олексій Воробйов.