2022-12-29

16 співробітників Полтавської політехніки нагороджені відзнаками Міністерства освіти і науки України

На розширеному засіданні конференції трудового колективу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» ректор вручив науково-педагогічним працівникам університету відзнаки Міністерства освіти і науки України.

16 співробітників Полтавської політехніки нагороджені відзнаками Міністерства освіти і науки України

23 грудня на головній сцені Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» ректор Володимир Онищенко вручив науково-педагогічним працівникам університету Міністерства освіти і науки України та атестат доцента, підсумувавши досягнення року.

«Навіть в таких непростих умовах складного року колектив невтомно працював над посиленням свого наукового потенціалу та кадрового забезпечення.

Робимо все можливе, щоб у потужному освітньому просторі університету виховувалися нові покоління науковців.

Протягом 2022 року атестаційна колегія Міністерства освіти і науки України підтримала рішення Вченої ради Національного університету «Полтавська  політехніка імені Юрія Кондратюка» про присвоєння вчених звань 23 науково-педагогічним працівникам, серед них: 18 колег отримали атестати про вчене звання доцента, 5 науково-педагогічних працівників — про вчене звання професора.

Бажаю, шановні колеги, не зупинятися на досягнутому, досягати своїх KPI та дякую за динамічний розвиток Полтавської політехніки як інноваційного науково-освітнього центру Полтавщини! Наука сильніша за війну!» – привітав ректор під час вручення атестату доцента науковцю ННІ фінансів, економіки, управління та права.

Атестаційна колегія Міністерства освіти і науки України підтримала попереднє рішення Вченої ради Полтавської політехніки щодо присвоєння вченого звання доцента кандидату економічних наук, доценту кафедри економіки, підприємництва та маркетингу Сергію Кобцю.

«Рік, що минає, став роком особливих досягнень в умовах війни, за які весь наш колектив мав визнання на державному рівні.

10 співробітників нагороджені відзнаками Верховної Ради України, 1 співробітник нагороджений відзнакою Кабінету Міністрів України, 43 співробітники нагороджені відзнаками МОН України, 4 співробітники відзначені на регіональному та місцевому рівнях, 75 співробітників нагороджено відзнаками університету та подяками ректора.

Четверо молодих науковців стали лауреатами премії Президента України для молодих вчених, маємо також здобуток стипендіатки Кабінету Міністрів України та лауреата Премії Верховної Ради України, а також нагородження науковиці Президентом України почесним званням «Заслужений діяч науки і техніки».

Дуже приємно вітати колег із заслуженими відзнаками за професійні досягнення, тож з великою гордістю виконав почесне доручення Міністра освіти і науки та вручив на підсумкових урочистостях відомчі нагороди!» – прокоментував ректор Володимир Онищенко.

Нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти» нагороджено Олену Філоненко – докторку технічних наук, доцента, професора кафедри будівництва та цивільної інженерії.

Почесною Грамотою Міністерства освіти і науки України «За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність» нагороджені:

  • Василь Галай – кандидат технічних наук, доцент кафедри автоматики, електроніки та телекомунікацій;

  • Вікторія Дмитренко – кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри нафтогазової інженерії та технологій;

  • Микола Нестеренко – кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри будівельних машин і обладнання;

  • Інна Рассоха – кандидатка фізико-математичних наук, доцент, доцент кафедри вищої та прикладної математики;

  • Олена Степова – докторка технічних наук, професор, завідувач кафедри прикладної екології та природокористування ;

  • Ольга Цвігуненко – керівниця медіа-центру.

Грамотою Міністерства освіти і науки України «За ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти і науки України» відзначені:

  • Андрій Замахін – кандидат юридичних наук, проректор з науково-педагогічної роботи;

  • Богдан Боряк – кандидат технічних наук, доцент кафедри автоматики, електроніки та телекомунікацій;

  • Іван Зезекало – доктор технічних наук, професор, професор кафедри нафтогазової інженерії та технологій.

Грамоту Міністерства освіти і науки України «За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність» отримали:

  • Ольга Гарькава – кандидатка технічних наук, доцент, доцент кафедри будівельних конструкцій;

  • Вікторія Горошко – кандидатка медичних наук, доцент, завідувач кафедри фізичної терапії та ерготерапії;

  • Сергій Журавльов – старший викладач кафедри образотворчого мистецтва;

  • Аліна Зигун – кандидатка технічних наук, доцент кафедри будівництва та цивільної інженерії;

  • Дмитро Павлухін – уповноважений з антикорупційної діяльності апарату управління;

  • Андрій Скрильник – кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри економіки, підприємства та маркетингу.

Почеснми Грамотами Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» нагороджено:

  • Олександра Обідного – старшого викладача кафедри містобудування та архітектури;

  • Олександра Савченко – кандидата архітектури;

  • Тетяну Савченко – старшого викладача кафедри містобудування та архітектури.

Нагадаємо, колектив політехніки заслухав звіт ректора про діяльність у 2022 році.

Раніше з нагоди Дня університету науковців політехніки нагородили відзнаками МОН та вручили атестати про присвоєні наукові звання.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»