2022-01-12

+20 балів до ЗНО-2022: політехніка запрошує на Всеукраїнську олімпіаду для вступників

17 січня 2022 року у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» стартує перший етап Всеукраїнських олімпіад з математики, фізики, хімії, англійської мови, біології, географії та історії України для вступників на базі повної загальної середньої освіти. Переможцям та фіналістам при вступі нараховуються до 20 додаткових балів. Участь безкоштовна!

+20 балів до ЗНО-2022: політехніка запрошує на Всеукраїнську олімпіаду для вступників

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» запрошує до участі в олімпіадах з 7 предметів: математики, фізики, хімії, англійської  мови, біології, географії та  історії України.

Швидка онлайн-реєстрація: https://forms.gle/yhvoqaaQAt2rDfsU7

Переможці отримають +20 балів до ЗНО для вступу на спеціальності, яким надається особлива підтримка («Дошкільна освіта», «Науки про Землю (Геологія нафти і газу»), «Галузеве машинобудування», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка (Електромеханічні системи автоматизації та електропривод)», «Теплоенергетика», «Телекомунікації та радіотехніка», «Технології захисту навколишнього середовища», «Гірництво (Буріння свердловин)», «Нафтогазова інженерія та технології», «Будівництво та цивільна інженерія», «Автомобільний транспорт»). 

Проведення Всеукраїнської олімпіади для вступників визначено Правилами прийому на навчання для здобуття вищої освіти до Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» у 2022 році.

До участі в олімпіадах допускаються абітурієнти, які отримали повну загальну середню освіту, або можуть отримати документ про повну загальну середню освіту в рік проведення олімпіад. Долучитися можуть також випускники минулих років, за умови, що вони не навчаються в інших закладах вищої освіти. 

Правила і завдання оприлюднені у розділі «Всеукраїнські олімпіади» на офіційному сайті університету.

Олімпіади відбуваються у два тури:

I тур – дистанційний: 17 січня – 29 квітня 2022 року;

ІІ тур – очний: 14 травня 2022 року.

Оприлюднення результатів: 19 травня 2022 року.

До очного туру Всеукраїнських олімпіад допускаються учасники, які наберуть не менше 75% балів. Учасникам, які набрали в очному турі не менше 90% балів, нараховується до 20 додаткових балів із одного конкурсного предмету.

Реєструйтеся, виконуйте завдання і отримайте більше переваг для вступу на обрану спеціальність!

Також абітурієнти-слухачі підготовчих курсів до ЗНО можуть отримати додаткові 10 балів.

За детальнішою інформацією звертатися: 36000, м. Полтава, пр. Першотравневий, 24, (каб. 123 Ц), тел. +38(0532)561604, +38(0532)561948, e-mail: vstup@nupp.edu.ua, olimpiada@nupp.edu.ua

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»