2023-10-04

Активну молодь запрошують на тренінг з миробудування та вирішення конфліктів

До участі у тренінгу на тему миробудування та вирішення конфліктів, організованого за підтримки Ради Європи, запрошують студентів, представників громадських організацій, молодіжних рад, молодіжних центрів, активну молодь, волонтерів міста Львів та Львівської, Волинської, Рівненської, Полтавської, Тернопільської, Івано-Франківської, Хмельницької, Чернівецької та Закарпатської областей. Дедлайн подачі заявок – 6 жовтня 2023 року.

Активну молодь запрошують на тренінг з миробудування та вирішення конфліктів

Active Youth Community в кооперації з Development and Initiative запрошують  учасників на класний  тренінг для активної молоді України на тему миробудування та вирішення конфліктів за підтримки Ради Європи 23-29 жовтня 2023 року у м. Пустомити, Львівської області. Мова тренінгу – українська.

Тренінговий курс «Building bridges towards peace»  об’єднає 24 молодіжних лідерів, представників громадських організацій та молодіжних працівників, волонтерів, активну молодь західних областей України для покращення їхньої  обізнаності в темі миробудування, запобігання та вирішення конфліктів, ненасильницької комунікації. Очікується, що учасники розроблять локальні ініціативи, які будуть реалізовані в їхніх громадах після завершення тренінгу.

Проєкт включає такі заходи, як підготовка, реалізація – навчальний курс, кампанія в соціальних мережах та місцеві зустрічі учасників спільноти. Окрім теми миру, частина навчального курсу буде присвячена ознайомленню з діяльністю, основними цінностями та інструментами Ради Європи та European Youth Foundation.

Основа мета цього проєкту – надати активним молодим людям, які живуть у західних областях України, базові знання та навички миробудування та врегулювання конфліктів.

До участі запрошують:

- активну молодь віком від 18 до 25 років;

- студентів, представників громадських організацій, молодіжних рад, молодіжних центрів, активну молодь, волонтерів міста Львів та Львівської, Волинської, Рівненської, Полтавської, Тернопільської, Івано-Франківської, Хмельницької, Чернівецької та Закарпатської областей. В тому числі молодь, що переїхала з інших регіонів України і наразі мешкає в перелічених вище областях.

- молодь, зацікавлену  в темі миробудування та вирішення конфліктів;

- молодь, зацікавлену  в проєктах неформальної освіти,  особливо на рівні своїх міста та області;

- молодь, яка готова до активних змін та готова організувати локальний захід в своїй громаді після участі в тренінгу.

Дедлайн подачі заявок: 6 жовтня 2023 року

Форма реєстрації та більше інформації про проєкт:

https://forms.gle/mpA7e7rX26uqohnS9

Звертаємо увагу! Через певні розбіжності з аплікаційною формою, уточнюємо, що молодь з Полтави та Полтавської області може подавати заявки на участь у тренінгу.

Результати відбору: впродовж 1 тижня після дедлайну всі апліканти отримають результати на   e-mail. Відмови теж повідомлять.

За правилами програми проживання, харчування та всі необхідні матеріали під час проєкту забезпечуються організаторами. Кошти за квитки будуть компенсовані після проєкту. Участь в проєкті безкоштовна.

Усі учасники проєкту отримають сертифікат учасника тренінгу за підтримки Ради Європи.

Слідкуйте за новинами на  Facebook-сторінці.

Питання можна надсилати на пошту: activeyouoffice@gmail.com.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»