2024-10-02

«Android Development Basics»: студенти ІТ-спеціальностей стали слухачами курсу, присвяченого мові програмування Kotlin

Студенти ННІ інформаційних технологій та робототехніки Полтавської політехніки розпочали навчання на освітньому курсі «Android Development Basics». Майбутні професіонали успішно опановують основні аспекти Android-розробки мовою програмування Kotlin, виконуючи нестандартні практичні завдання та спілкуючись з фахівцями компанії CHI Software.

«Android Development Basics»: студенти ІТ-спеціальностей стали слухачами курсу, присвяченого мові програмування Kotlin

У рамках плідної науково-освітньої співпраці Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» із IT-компанією CHI Software студенти-бакалаври ІІІ-ІV курсів та магістранти спеціальностей 122 «Комп’ютерні науки» та 123 «Комп’ютерна інженерія» Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки отримали унікальну можливість прослухати навчальний курс з Android-розробки «Android Development Basics», який стартував у онлайн- режимі  29 вересня 2024 року.

Лектором курсу став досвідчений Android Developer Андрій Пасарар, який працює у компанії CHI Software. Програма навчальної дисципліни розроблена Mobile Department компанії-партнерки охоплює всі основні аспекти Android-розробки мовою програмування Kotlin - сучасної статично типізованої мови програмування, якою користуються понад 60% професійних Android-розробників..

Студенти можуть  ефективно засвоїти матеріал та  виконати нестандартні завдання, що дозволять закріпити набуті знання та уміння  на практиці.

У сучасному динамічному світі IT-технологій знання сучасних мов програмування є важливою вимогою до junior- фахівців, тому освоєння даного напрямку допоможе студентській молоді Національного університету імені Юрія Кондратюка знайти свою спеціалізацію ще під час навчання, що спростить їхню інтеграцію у професійне середовище.

Науково-педагогічні працівники та студенти Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки Полтавської політехніки висловлюють слова щирої вдячності CHI IT Academy за надану  чудову можливість та за активну участь у формуванні майбутніх спеціалістів IТ-сфери. Разом зі стейкхолдерами створюються  можливості для підготовки професіоналів у галузі інформаційних технологій відповідно до потреб сучасного ринку праці.

Раніше науковиці ННІ інформаційних технологій та робототехніки пройшли стажування на базі Познанської Політехніки.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»