2022-12-07

Черлідерки політехніки вибороли повний комплект нагород Чемпіонату України серед дорослих, юніорів та юніорок

Студентки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» успішно виступили на змаганнях Чемпіонату України серед дорослих, юніорів та юніорок, що проходив у місті Львові. Спортсменки вибороли повний комплект нагород у номінаціях «хіп-хоп команда», «хіп-хоп квартет», «джаз-дует» та «джаз-команда».

Черлідерки політехніки вибороли повний комплект нагород Чемпіонату України серед дорослих, юніорів та юніорок

Упродовж 2-4 грудня 2022 року у місті Львові на базі спортивного клубу «Боско – Арена» пройшли змагання Чемпіонату України з черлідингу серед дорослих, юніорів та юніорок, під час яких досвідчені спортсмени, вихованці спортивних клубів з різних куточків нашої країни подарували глядачам видовищні виступи та цікаві композиції. Члени високопрофесійного журі визначали переможців та призерів у шести номінаціях – «хіп-хоп команда», «хіп-хоп квартет», «хіп-хоп дует», «джаз-команда», «джаз-дует» та «данс-команда».

Черлідерки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» успішно виступили на змаганнях Чемпіонату України серед дорослих, юніорів та юніорок та вибороли повний комплект нагород престижних спортивних змагань. Полтавську політехніку на чемпіонаті представляли: Ксенія Коломієць, майстер спорту України, студентка групи 401-ФМ, Єлизавета Нікуліна, студентка групи 301-ФС, Анастасія Шендрик, студентка групи 201-мФС та Анастасія Голуб, студентка групи 101-ФС. Спортсменок до виступу на престижних змаганнях підготувала майстер спорту України з черлідингу, кандидатка наук з фізичного виховання, завідувачка кафедри фізичного виховання Полтавської політехніки Тетяна Синиця.

За результатами змагань, у скарбничці спортсменок Полтавської політехніки – золота медаль у номінації «хіп-хоп команда» та бронзова нагорода у номінації «джаз-команда». За словами учасниць, кожна нова перемога позитивно мотивує ще наполегливіше тренуватися, готуватися до виступів та згуртовує команду навколо досягнення поставленої спортивної мети.

Черлідерки університету стали найкращими у декількох номінаціях:

  • I місце у номінації «хіп-хоп-команда» – Анастасія Шендрик, Єлизавета Нікуліна, Ксенія Коломієць, Тетяна Синиця;
  • I місце у номінації «хіп-хоп квартет» – Анастасія Шендрик;
  • IІ місце у номінації «джаз – дует» – Ксенія Коломієць;
  • IІІ місце у номінації «джаз – команда» – Ксенія Коломієць;
  • IІІ місце у номінації «хіп – хоп квартет» – Єлизавета Нікуліна, Анастасія Голуб.

«Наша команда вкотре довела, що разом можемо підкорити найвищі спортивні вершини, адже праця над власними рухами, мовою тіла, відчуття музичного ритму – це справжнє мистецтво, у яке охоче занурюємося під час багатогодинних щоденних тренувань. Особисто мені, як наставниці та людині, чиє життя невід’ємно пов’язане зі спортом, приємно усвідомлювати, що мої вихованки не зупиняються на досягнутому і власним прикладом популяризують заняття спортом серед сучасної молоді», – прокоментувала тренерка, майстер спорту України з черлідингу, кандидатка наук з фізичного виховання, завідувачка кафедри фізичного виховання Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Тетяна Синиця.

Раніше черлідерки політехніки вибороли золоті та срібні медалі Відкритого чемпіонату міста Києва, стали призерками Чемпіонату міста Полтави та призерками Кубку України.

Вітаємо спортсменок та їхню наставницю з успішним виступом та перемогою на престижних змаганнях! Пишаємося, бажаємо спортивного ентузіазму, натхнення та нових вагомих здобутків у підкоренні спортивних вершин!

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»