2022-11-23

Черлідерки політехніки вибороли золоті та срібні медалі Відкритого чемпіонату міста Києва

Студентки Полтавської політехніки успішно виступали у складі збірної міста Полтави на Відкритому чемпіонаті міста Києва з черлідингу. Спортсменки стали золотими і срібними призерками турніру у номінаціях «хіп-хоп команда», «хіп-хоп квартет», «хіп-хоп дует», «джаз-команда», «джаз-дует» та «данс-команда».

Черлідерки політехніки вибороли золоті та срібні медалі Відкритого чемпіонату міста Києва

20 листопада в українській столиці пройшли змагання Відкритого чемпіонату міста Києва з черліденгу, де власну спортивну майстерність, відмінне відчуття музичного ритму, витонченість рухів, граційність та злагоджені командні виступи продемонстрували досвідчені спортсмени, вихованці спортивних клубів з різних куточків нашої країни. Видовищні виступи заряджених на спортивний успіх учасників подарували глядачам неймовірні емоції та драйвову енергетику, а високопрофесійне журі відзначило високий рівень підготовки і відмінну фізичну форму спортсменів. Переможців та призерів визначали у шести номінаціях – «хіп-хоп команда», «хіп-хоп квартет», «хіп-хоп дует», «джаз-команда», «джаз-дует» та «данс-команда».

Черлідерки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» успішно виступали у складі збірної команди міста Полтави на змаганнях Відкритого чемпіонату міста Києва та поповнили скарбничку власних спортивних нагород золотими і срібними медалями. Полтавську політехніку на чемпіонаті представляли: Ксенія Коломієць, майстер спорту України, студентка групи 301-ФМ, Єлизавета Нікуліна, студентка групи 301-ФС, студентка Анастасія Шендрик. Спортсменок тренує майстер спорту України з черлідингу, кандидатка наук з фізичного виховання, завідувачка кафедри фізичного виховання Полтавської політехніки Тетяна Синиця.

У арсеналі спортсменок Полтавської політехніки – золота медаль у номінації «хіп – хоп» за командний виступ. Переконлива перемога стала результатом довгих, наполегливих тренувань та позитивного налаштування усієї команди на успіх у престижних змаганнях.

Черлідерки університету стали найкращими у декількох номінаціях:

  • I місце у номінації «хіп-хоп-команда» - Анастасія Шендрик, Єлизавета Нікуліна, Ксенія Коломієць, Тетяна Синиця;
  • I місце у номінації «хіп-хоп квартет» - Анастасія Шендрик;
  • I місце у номінації «хіп-хоп дует» - Анастасія Шендрик;
  • I місце у номінації «джаз-команда» - Ксенія Коломієць;
  • I місце у номінації «джаз-дует» - Ксенія Коломієць;
  • IІ місце у номінації «данс-команда» - Ксенія Коломієць.

«Щиро радіємо, що наша команда вкотре змогла продемонструвала відмінні результати, адже кожен виступ був відшліфований годинами наполегливих тренувань та сповнений особистою позитивною мотивацією наших спортсменок. Захоплююся силою духу дівчат, які живуть спортом, віддаючи заняттям у залі чимало годин вільного часу, діляться новими креативними ідеями, експериментують. Особисто мене, як наставницю, наші спільні перемоги заряджають на нові, ще вищі результати, вірю, що головне – не зупинятися на досягнутому і продовжувати працювати над собою у підкоренні вершин спортивного Олімпу!», – прокоментувала тренерка, майстер спорту України з черлідингу, кандидатка наук з фізичного виховання, завідувачка кафедри фізичного виховання Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Тетяна Синиця.

Незабаром спортсменки Полтавської політехніки продемонструють власну спортивну майстерність на Чемпіонаті України з черлідингу, що відбудеться 4 грудня 2022 року у місті Львові.

Раніше черлідерки Полтавської політехніки стали призерками Чемпіонату міста Полтави, призерками Кубку України та вдруге стали призерками Чемпіонату України.

Вітаємо спортсменок та їхню наставницю з успішним виступом та перемогою на престижних змаганнях! Пишаємося, бажаємо спортивного ентузіазму, натхнення та нових вагомих здобутків у підкоренні спортивних вершин!

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»