2022-10-25

Черлідерки політехніки стали призерками Чемпіонату міста Полтави

23 жовтня на базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» пройшли змагання Чемпіонату міста Полтави з черлідингу. Після видовищних виступів визначили переможців та призерів у номінаціях «фрістайл», «джаз» та «хіп –хоп». Команда – дебютантка Полтавської політехніки стала золотою та срібною призеркою змагань і представлятиме область на Чемпіонаті України.

Черлідерки  політехніки стали  призерками Чемпіонату  міста Полтави

23 жовтня надсучасна спортивна база Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» стала масштабною локацією для проведення Чемпіонату міста Полтави з черлідингу. Власну спортивну майстерність, відмінне відчуття музичного  ритму, граційність,  видовищність виступів,  роботу всієї команди та любов до спорту  продемонстрували понад 60  вихованців спортивних клубів та досвідчених спортсменів міста Полтави. Наймолодшу  вікову  категорію представляли юні полтавські таланти віком від трьох  років, які подарували публіці  позитивні враження та неймовірно драйвову  атмосферу.

Команда Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»  успішно дебютувала на Чемпіонаті міста Полтави з черлідингу  та поповнила скарбничку спортивних нагород політехніки   золотими і срібними медалями.  Полтавську політехніку на змаганнях представляли: Ксенія Коломієць, майстер спорту України, студентка групи 301-ФМ, Єлизавета Нікуліна, студентка групи   301-ФС, Ірина Корецман, студентка групи 102-ФС,  Анастасія Голуб, студентка групи 101-ФМ, Анастасія Шендрик.  Спортсменок тренує  майстер спорту України з черлідингу, кандидатка  наук з фізичного виховання, завідувачка кафедри фізичного виховання Полтавської політехніки Тетяна Синиця.

У арсеналі команди – золота медаль у номінації «хіп-хоп» за командний виступ. Студентки Полтавської політехніки зробили свій вагомий внесок у цю переконливу спортивну перемогу, що стала результатом довгих,  наполегливих тренувань.

Спортсменки університету стали найкращими у декількох номінаціях:

  • I місце у номінації «данс – команда» - Ксенія Коломієць;
  • I місце у номінації «хіп – хоп  – команда» - Анастасія Шендрик, Ксенія Коломієць, Єлизавета Нікуліна, Тетяна Синиця;
  • I місце у номінації «джаз  – команда» -  Ксенія Коломієць;
  • I місце у номінації «хіп – хоп квартет» -  Анастасія Шендрик;
  • I місце у номінації «данс - дует» -  Ксенія Коломієць;
  • I місце у номінації «джаз - дует» -  Ксенія Коломієць;
  • II місце у номінації «джаз - квартет» - Ірина Корецман, Анастасія Голуб.

«Наша команда продемонструвала високий спортивний потенціал, дівчата довго і щоденно тренувалися, чимало сил віддали  відточенню кожного руху. Участь у масштабних спортивних подіях, перемоги такого рівня – додаткова позитивна мотивація для наших спортсменок. Попереду – чимало нових випробувань, тренувань і, сподіваюся, перемог! Пишаюся, що разом зі студентками робимо вагомий  особистий внесок у історію  славетного закладу вищої освіти, стаємо частиною його спортивних традицій!», - прокоментувала тренерка, майстер спорту України, кандидатка наук з фізичного виховання, завідувачка кафедри фізичного виховання Полтавської політехніки Тетяна Синиця.

За результатами виступів на Чемпіонаті міста Полтави  спортсменки Полтавської політехніки пройшли відбір для участі у Чемпіонаті України з черлідингу, що відбудеться 4 грудня 2022 року у місті Львові.

Раніше черлідерки Полтавської політехніки  вже стали призерками Кубку України та вдруге стали призерками Чемпіонату України.

Вітаємо спортсменок з успішним виступом і перемогою на престижних змаганнях! Пишаємося, бажаємо спортивного ентузіазму, життєвого  натхнення, особистісного зростання і нових вагомих досягнень у підкоренні вершин  спортивного Олімпу!

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»